Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak bejön ha egy 15 éves lány?
Figyelt kérdés
tud : főzni, mosni, takarítani. És ha nem vekony ezalatt azt értem hogy 160cm. És 70kg. Homokóra alak és nagy popsi közepes mellméret2018. ápr. 19. 19:36
11/13 anonim válasza:
5os be is kell am tudni kapcsolni a mosogepet meg beleonteni az oblitot mosoport, nem csak ugy van am az!
A takaritas erdekelne hogy az miota tudomany? Mert en 8 eves korom ota tudok takaritani csak sosincs kedvem hozza.
Fozni fiukent en is tudtam mar 15 evesen mivel olyan helyen dolgoztam a nyaron.
12/13 anonim válasza:
Mosás,takarítás = nagyon jó dolog, de nem oszt nem szoroz, az érdekel,hogy csinálja, mert egy együtt élésénél majd nem fogom ezt egyedül csinálni
főzés = én szeretek főzni, és tetszik,ha a lány is, főzhetnénk együtt.
160 cm és 70 kg? Attól függ ,hogy oszlik el, lehet nagyon szexi is, mert szeretem a husisabb lányokat.
Nagy popsi?? Hmm, imádom a jó popsit :) A közepes mell pedig pont jó.
13/13 anonim válasza:
30 as fa*siknak tuti nyero tyuk vagy .. a te korosztalyodban a fiukat nem erdekli mit tudsz mivel aanyuci mind kinyalja a segguket. Tehat a kulsod alapjan feldolgozhato hus vagy a korodnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!