Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá írnék egy fiúra, de nem tudom, miről kérdezzek? (Fiúk főleg)
Rá akarok írni arra a fiúra, aki tetszik. Még nem beszéltünk, de jó lenne meginsmerni. :) Csak még nem tudom, mit írjak. Nem akarok azzal nyitni, hogy “hali, nagyon tetszel”, siman beszelgetni szeretnék vele, hogy jobban megismerjen, aztán ha tobbszor beszeltunk, rakoszonnek a suliban, es csak utana hivnam el valahova. Ugy megis csak tobb eselyem van, ha elotte megismer es nem csak a kulsomet latja. (Igen, nem vagyok egy tul szep lany...) Szoval mit irjak neki? Nyitasnak azt gondoltam, hogy “Szia, van kedved beszélgetni?” Csak utana nem tudom, mirol kerdezzem vagy mirol irjak. Tanacstalan vagyok.
Valaki segitene? Koszonom a valaszokat :)
Van valami közös téma, közös érdeklődési kör? Beszélhettek arról is. De ha nem tudod, akkor jöhetnek a tipikus ismerkedős kérdések, pl milyen zenét szeretsz, mi a kedvenc állatod, tudsz-e traktort vezetni stb. Ha találtok valamit ami közös, akkor onnantól tudtok arról beszélni.
Egyébként ne állj úgy hozzá, hogy "úgy sincs nála esélyem mert csúnya vagyok", a szépség relatív, mindenkinek más tetszik! Lehet hogy valakinek épp nem tetszel, de ezzel együtt meg valakinek te vagy álmai nője! És ne keseredj el ha vele épp nem jön össze, fiatal vagy, plusz jön a nyár, hajrá ismerkedés :D
Hat igazabol barmien idokkal rairhatsz, nem kell különösebben stresszelni rajta. Ha osztálytársak vagytok akkor a legkönnyebb hiszen csak annyi hogy megkérdezed mien oraitok lesznek mert neked,, elveszett az orarended,, vagy nem tudja e elkuldenia tanulnivalot stb...
De igazabol a valóságban egyszerűbb ez a dolog hiszen ott tudsz,, jelent,, küldeni neki ami miatt majd leszolit teged vagy rad ir. Pl: hosszanti elnyújtott szemkontaktusok, erittesek, vagy csak siman NEKIKOCCANSZ es rakoszonsz es bocsánatot kérsz es ezzel mar el is kezdődhet a beszélgetés a valós világban.. Egkerdezed merre megy, milyen oraja lesz, hany oraja lesz, nem tudja e h miből írtok vagy h írtok e egyáltalán valamiből. Aztan pedig amikor találkoztok vagy mentek haza mindig rakoszonsz es ezzel fogod tudat alatt tudatni vele h o erdekel teged es szimpatikus neked. A fiuk sokszor nagyon felosek es szeretnek inkabb megfutamodni a beszelgetesektol mert nem szeretnének beegni es kellemetlen helyzetbe kerülni. Lenyeg ha egyszer sikerül mar megszólítani akkor utana ne hanyagold ezt a dolgot mert elavul es kezdheted ujra. Tarsd ezt az ismeretseget frissan mindig köszönj, neha kérdezd meg tolle h mizu es hogy hogy van. A lenyeg h lássa h erdeklodsz fele. Ha facen sikerül csak rairnod akkor ne irogassatok 1 hétnél tovabb egymásnak, illetve ne CSAK irogassatok egymásnak hanem a valóságban is fel kell venned vele a kapcsolatot. Próbáljátok ne csak hétköznapi sablon dolgokról beszélgetni. Mesélj neki arról hogy milyen vicces dolgok történtek veled es neha próbáld meg éreztetni vele h milyen erzeseid vannak es hogy szimpatikus számodra. Nem kell tulbonyolitani mert minél tobbet beszélgettek (a valóságban) annál jobb, könnyebb es kellemeaebben fognak lenni a beszélgetések es a kapcsolatotok. Ha van kérdésed nyugodtan kérdezz. 19F Jah es hany évesek vagytok?
Kérlek szépen téged is, hogy ne a közösségi platformon próbálkozz. Ha igazán akarod a dolgot, képes vagy arra, hogy azt élőben, a valóságban tedd meg. Egy visszautasítás még nem a világ, de ne így indulj neki. Ma már elfogadottabb, ha a csaj kezdeményez, bár én személy szerint ezt ki nem állhatom. Remélem megértetted, amit eddig írtam.
Tudom, hogy nagy az érdeklődés, de azért a kutakodás már szerintem kissé aljas dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!