Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne nekem tennem?
Egyik fiú haveromnak a barátjáról van szó. Eddig kétszer találkoztunk. Először egy buliban márciusban, táncoltunk, beszélgettünk, elvoltunk. Utánna el kezdtünk beszélgetni. Nagyon sokat beszélgettünk, konkrétan mindent elmondtunke egymásnan. Ő ebben a bő fél hónapban kétszer is volt külföldön, úgyhogy talákozni nem tudtunk. Aztán most hétfőn taliztunk. Itt jön a baj. Akármilyen gáz, megvetnivaló stb. De felmentem a lakására, mert a közel volt és szomjas voltam...
Végig elvoltunk. Aztán leültünk az ágyára, és lesmárolt, majdnem továbbjutottunk, mármint már húzta fel a pólóm. De ekkor (szintén gáz tudom) felpattantam és kijelentettem hogy nekem mennem kell haza mostmár. Eljöttem. Azóta is beszélünk, de egyikünk se hozta szóba, hogy mi volt. Nem tudom hogy mi van köztünk és hogy miért nem ő hozza fel? Eddig minden ilyen tipusú dolgot tudott "kezelni"...
Én nem fogom felhozni, nem merem
Szerintetek lehet hogy ő egy érzelemnélküli kapcsolatot akar velem?
Én olyat nem tudnék...
Mit kéne csinálnom, teljesen össze vagyok zavarodva... voltak már barátaim, de azokkal egyszerűbb volt (járunk? -járunk)
16/L 17/F
Köszi a válaszokat!
Mit kéne tenned? nevelj magadba tartást. Jó sokat.
Te tipikusan az a lány lehetsz, aki 1-2 hét járás után ágybabújik a fiúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!