Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyen/helyeken találhatnék ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Nem cigizek és nem is nagyon szoktam innk, bulizni és ezért hasonló lányt szeretnék találni. Valamint jobban szeretek a másikra figyelni, mint beszélni, ezért szerintem az sem lenne hátrány, ha szívesen beszélne :D
De hol lenne érdemes megpróbálnom ilyen lányt keresni? Ugye a bulik kizárva, mert oda nem járok.
19F
2018. ápr. 17. 00:26
1/4 anonim válasza:
Lányok többségének 99% az iskola/munkahely...
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok
Én egyáltalán nem cigizek / iszok semmilyen formában még szülinapomkor sem
Nem bírom a tömeget így buliba se megyek
Viszont ezeken kívül bármi mást
Edző terembe menni
Szanuna
Szoli
Úszás
Bringázás
Többségében tényleg a suli van ilyen hely vagy a munkahely
4/4 anonim válasza:
Könyvtár.
De amúgy sok ilyen lány van csak nem mindig előnyös a külsejük ezért a srácok nem veszik őket észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!