Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy srác gitározik az számiz valamit?
Illetve van egy lany , akiert lassan egy eve odaig vagyok csak azota is baratja van igy nem probalkoztam nala :( de mar nagyon rosszul erzem magam , ha latom :(
Szerintetek ellehetne hoditani valahogy vagyha ennyit vartam mar , akkor varjak tovabb ? A tini parkapcsolatok altalaban ugyse tartanak sokaig de ez esetben sajnos vannak kivetelek :( 16 eves a lany amugy..
18F
Tudja, hogy tetszik neked? Mert ha nem, magától nem fogja kitalálni. Mondd el neki! :) Vagy énekeld el gitárkísérettel 😉
Sok sikert! :D
Nekem egy hatalmas plusz ha egy srác játszik valamilyen hangszeren. Engem is a zene éltet így áldás ha a srác is muzikális.
Ha van barátja akkor szerintem hagyd... Miért akarsz bekerített a kapcsolatába?
Szerintem meg nem számít.
Ha egy buliban gitározol, akkor sem az tetszik nekik, hogy gitározol, hanem az, hogy a társaság középpontja vagy.
És ezt nőként mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!