Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnél egy barátnőt, de hogyan kezdjek neki?
A sulinkba kezdjük ott, hogy alig járnak lányok, ha van is akkor pasija van :/ ( mint egy lánynak akiért oda-vissza vagyok :S ) Eljárni elszoktam ide-oda, meg suli után is sokszor sétálgatok a barátaimmal, de lányokhoz nem igen tudok odamenni :/ Meg a legtöbb lány aki tetszik általában pasival sétál :/
18F
Ha hiszed ha nem, egyszer eljön az életedben neked is a viszonzott szerelem. Ha már ez a neved :D
Ez nem úgy megy, hogy "nekem kell barátnő" és hopp már meg is van. Nem olyan a szerelem, hogy bemegyek a Tescoba, megveszem a cukorkát és élvezem az édes ízét. Itt tenni kell érte. Ismerkedj személyesen vagy neten, Tinder, Insta meg Messenger, írj ennek-annak, lehet ignorálj, akkor lépj másikhoz. Csak arra vigyázz, nehogy valami jó barátnőknél próbálkozz egyszerre, mert kiderül, aztán egyiknek se kellesz és még nőcsábásznak is titulálnak, aztán szarban leszel, mert mindenki úgy fog ismerni, hogy egyszerre 10 csajjal kavarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!