Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai kinézetű lánynak van esélye magyar fiúknál?
*-* Legfőbb vágyam egy ilyen lány:D
Nagyon bejönnek^^
Szerintem siman. Az Ázsiai lányok amúgy is cukik. Az meg h**lyeség ,hogy masok kinevetnek. Ráadasul ha nekem tetszene egy lány pont nem erdekelne masok véleménye( álltalaban amugy se foglalkozok masok véleményevel max csaladeval meg 1-2 nagyon közeli baratoméval,de legtöbször csak a sajat velemenyemmel foglalkozok) . Tehát en siman összejönnék egy ázsiai kinézetü lánnyal vagy akar egy ázsiai lánnyal is ha tetszik a személyisége és a kinézete is..
17/F
Hat van egy lany ismerosom es o ugy nez ki mint egy kinai.. Es eleg csunya, nem tudom te hogy nezel ki, szemelyes tapasztalat de ugye neki nagyon kicsi a szeme, es smink nelkul nagyon csunya mert szempillaspiral sokat dob rajta, szemoldoke, stb.
Eselyed nyilvan van, de nem tudjuk hogy nezel ki. ez az egy lany szerintem sminkkel elfogadhato, anelkul csunya. es ot tevesztettek mar ossze, azt hittek kinai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!