Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy fiú bámul engem?

Figyelt kérdés

Nemrég az egyik barátnőm meglátta hogy bámul.

Aztán másnap az ebédlőben nekem jött és madjem elejtettem mindent erre kinevetett.A barátai meg figyeltek minket.Szerintetek?

2018. ápr. 7. 23:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ne mar hogy ilyen egyertelmu dolog nem jon le neked, biztos hogy bejossz neki, es felesleges belevonni a tanarokat. Csak ugy pusztan irjal ra vagy beszelj vele. De gondolom ha ennyit foglalkozol vele bejon neked is nem?
2018. jún. 22. 15:34
 12/13 A kérdező kommentje:
11-es:Tudom hülyeség volt belevinni a tanárokat de az már nem puszta véletlen hogy már a mosdóig is követ...és igazad van,Köszi a válaszodat!
2018. jún. 22. 19:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Jo mondjuk ugy tenyleg gaz ha a mosdoig kovet, de fentebb emlitett evfolyamtarsa ismeri nem, aki mondta neked, hogy csak feltekeny rad. Na o biztosantudja hogy bejossz neki esetleg szeret teged? Vagy o mennyit tud, esetleg haverjaitol puhatolozni. Ez talan mar kicsit beteges, hogy kovet, igy mar nem gaz hogy a tanarokat is belekeverted. De az meg mindig nem tuszta, hogy te erzel e valamit iranta.
2018. jún. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!