Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ignorál, ha másutt meg beszél velem?
Szóval tavaly szeptemberben volt egy emlékkirándulás, ahol ő is ott volt, és tök jót beszélgettünk. Anno már egyszer bejelöltem facebookon, de akkor valamiért kéretlenre rakott. A kirándulás után meg nem emlékeztem a nevére.
Nagyjából egy hete viszont kaptam a második számú facebook-om miatt (amit 5 éve csináltam, tudja a tököm hogy miért és sose használom) egy e-mail hogy hogyha nem lépek be törlik. Beléptem, és gondoltam bejelölöm ezt a leányzót és írok is neki (amit nyílván nem is olvasott el, mert valszeg az engedélykérések közé kerültem amit általában senki nem néz). Na ja... azt is megjelölte kéretlenként, HOLOTT a társkeresőn ahol én is fenn vagyok konkrétan belinkelte a profilját. Na most akkor mi a tök van? xD
Az egyik albumja alá ahova a saját természetképeit tölti fel, én is raktam egyet mondvén nekem is van ilyenem. Törölte is a hozzászólásom. Bezzeg a volt tanárjának a kommentje még mindig ott van. Az egyik helyen kedves, lehet vele beszélgetni, a másik helyen meg hát öhhm. Szóóóval izé. Taktikai visszavonulás? Vagy mi ez? :P
Nem lehet ,hogy nemtudja ,hogy mindkettő te vagy (társkereso es fb)?
Az engedelykereseket egyebkent nekem mindig az uzenetek fole teszi kulon,szoval feltunobb helyen van mint a sima uzenetek:D
De az is lehet ,hogy nem akarja ,hogy masok tudjanak rola h beszelgettek.
Lehet, bár ugyanazzal a képpel és névvel szerintem elég nehéz eltéveszteni. xD
Messengerben (Android) eléggé el van rejtve. Legalábbis nálam. A böngészős verzióban előbb odatalál az ember, no de azt ki nézi? (mondjuk értesítést is kapsz róla, whatever)
Hát... eléggé el lehet tévedve akkor. :DDD
Mondjuk tény hogy szemrevaló kis teremtés, szóval nem csodálom ha sokan írnak neki. De akkor is, velem már beszélt is személyesen. :CCC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!