Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Smároltam egy fiúval egy buliban.A probléma az,hogy ez volt az első alkalmam és elég intim helyzetekben voltunk tapiztuk egymást. Ezt pedig barátnőim és haverjai is végig nézték. Szégyenlem magam,mert alapjáraton nem adom ilyen könnyen magam és visszahúzódó vagyok,de mostmár leírtam magam ezzel. 17/L
2018. ápr. 1. 19:26
 1/3 Mádár0218 ***** válasza:
25%

Kitörtél kicsit a megszokott konfort zónádból, néha kell, valamint fiatal vagy éld ki magad.

Szerintem nem olyan dolog amit szégyelni kéne nem baszatatok előttük szóval nem hiszem hogy leírtad magad ezzel.

Össze gyűltek benned az érzelmek és egyrésze most kitört.

19/F

2018. ápr. 1. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Tényleg leírtad magad.

Nálam felkerülnél a "Lányok, akiktől távol tartom magam" nevű népes listára.

2018. ápr. 1. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem mind követtünk el hasonló hibákat, az, hogy megbántad és szégyelled magad azt jelenti, hogy több vagy ennél. :) Ha nem követed el többször ha hibának tekintetted, akkor nem tartom elítélendőnek.

18/F

2018. ápr. 1. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!