Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kezdeményezés kicsit máshogy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményezés kicsit máshogy?

Figyelt kérdés

A kérdésem igazából csak annyi, hogy lány létemre hogyan tudnék kezdeményezni, vagy elérni, hogy a srác tegye meg az első lépést?

Nem kimondottan a rámenősségre gondolok, hanem inkább arra, hogy úgymon felkeltsem a srác(ok)ban azt a bizonyos "vadászösztönt"...

Köszönöm előre is a normális válaszokat minden kedves felhasználótől!;)

2018. márc. 30. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
biztasd, huzd az agyat
2018. márc. 30. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Erre a kérdésre az az általános válasz hogy légy elérhetetlen. Őszintén én sem tudom egyszerűen légy önmagad kezdj flörtölni néha érintsd meg a karját beszéd közben avasd be a gondolataidba ne félj kimondani a véleményed még ha ellenkezik is az övével, ha meg kell győznie téged az csak felcsigázza érdekessé válsz majd. Én erre tudok gondolni. 18L
2018. márc. 30. 23:11
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

"hogyan tudnék kezdeményezni, vagy elérni, hogy a srác tegye meg az első lépést? "

Te is érzed az ellentétet?

Ha eléred,hogy kezdeményezzen,máris kezdeményeztél, már csak a látszólagos kezdeményezés az övé.

A vadászösztön minden srácban ott vn,ha te nem kelted fel a megjelenéseddel, akkor "teheted" magad előtte akárhogy, nem fogod érdekelni. :)

Ne nyomulj, sehogy! Nem a te feladatod. Az én vadászöszötnömet azzal kelti fel egy lány, ha visszafogott,s nőies, és ebbe semmi féle kezdeményezés nem tartozik, többet közt az sem,ha valami hülye kifogással jön oda hozzám. Úrihölgy tud várni.

2018. márc. 31. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Kedves hármas Kettes vagyok.

A kommentedből egy következtetést vonhatok le azt hogy te biztos nem fogsz kezdeményezni. Sajnos ma már a nőknek kell kezdeményezni mert a hozzád hasonló pasik nem mernek megszólítani. Az úrihölgy tud várni csak nem szeret, bár akinek fingja sincs a nőkről az nem tudom miről beszél. Az hogy te a visszahúzódó lányokat csiped azt sugározza hogy írányítani akarod a nőt amivel csak az a baj hogy ez itt a huszonegyedik század nem pedig az ókor.

2018. márc. 31. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:

#4: "A kommentedből egy következtetést vonhatok le azt hogy te biztos nem fogsz kezdeményezni"

Ezt már bebuktad,ugyanis több lánynál kezdeményeztem már.

A visszahúzódó lány nem azt jelenti,hogy lehet irányítani, bár egy szót nem írtam a visszahúzódó lányokról, de sebaj :)

Ha már az ókort említed, az ókorban is voltak pitsák, meg olyanok, akik rátapadtak a férfiakra, ugyanazok a férfi, ill. női alaptermészetek voltak. :)

Legközelebb jobban figyelj oda, mielőtt valamit írsz.

Én is hozzászólok akkor #2 hozzászólásodhoz.

A tévhiteddel ellentétben a fiúk nem szeretik, ha a lányok elérhetetlenek, pont ellenkezőleg... Ez nem azt jelenti,hogy a könnyen kapható lányokat szeretik, azokat max.szexre. Ott az arany középút. Mi azt szeretjük, ha a lány megközelíthető, de/és nem könnyen kapható.

Remélem,segítettem.

2018. márc. 31. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Először is nem az én véleményem hogy legyen elérhetetlen hanem általában ezt a választ kapom és látom. Az összes fiú a környezetemben értsd:osztályom, olyan lányok körül lófrál akinek már van barátja. Én visszafogott természet vagy mégsem közelít senki. Mond már meg nekem hogy egy hogyan viselkedjen, amikor pont azt mutatja a társadalom hogy a könnyűvérű laza, ELÉRHETETLEN, nagyképű és általában bunkó csajok szedik fel a pasikat és nem azok akik odaadják a házit az óra előtt vagy akitől megkérdezik az éppen aktuális angol szót. Amit írtál az mind szép és jó csak sajnos és ezt tényleg sajnálom de nem a valóság. A visszafogottság nem menő és ezt be kell vallanod. Legalább is itt Dél- Magyarországon ez így van.
2018. márc. 31. 19:53
 7/7 anonim ***** válasza:
U.I. HA te ilyen vagy az jó egy vagy a millióból de hiszem ha látom.
2018. márc. 31. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!