Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró egy fogszabályzó mondjuk egy csókolózásnál?
Figyelt kérdés
Kor és nemet is írjatok, légyszi2018. márc. 27. 18:22
1/9 anonim válasza:
Én speciel még nem tapasztaltam hogy milyen a fogszabályzós csajjal csókolózni,viszont vagyok olyan büszke emberi lény,hogy Nem az alapján ítélem el a csajt. Lehet hogy az elején fura lenne,de biztos hozzá lehet szokni..Amugy is,a szerelemben nem fontos hogy kinek milye van..Ha szeret valaki,elfogad téged úgy ahogy vagy
2/9 anonim válasza:
Nem lehet zavaró. Inkább jó pont legyen hogy valaki ad magára , az egészségére, a kinézetre.
Nem egy veder festéken ken magára , és 5 literes műcicit csináltat magának.
Ezt inkább becsülni kell.
3/9 anonim válasza:
Nem voltam még fogszabis csajjal, viszont atom cukik, kipróbálnám :D
4/9 anonim válasza:
Fogszabályzóm van, és egyáltalán nem zavaró csókolózásnál, kb mintha nem is lenne :)
19/L
5/9 anonim válasza:
Barátnőm fogszabályzós, és észre sem lehet venni :D
6/9 anonim válasza:
Semmit nem érzek belőle. És ha kicsit többet is szeretnél tudni amikor másra használja a száját sem.
7/9 anonim válasza:
Barátnőmnek van, vele volt első csókom, ahhoz képest hogy első volt nekem, még a fogszabályzója se zavart be.
19/f
8/9 anonim válasza:
#6: Tini kategóriában semmi másra nem kell hasznáni :)
9/9 anonim válasza:
Nem zavaró, hisz nem a fogával csókolózol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!