Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs jövője ennek a kapcsolatnak?
Először is: az már régen nem oké, ha 20 évesen érettségizik. De ez mellékes.
A fő válasz, amit figyelembe is lehet venni, de nem kötelező: ismerd meg, ne tarts a találkozástól. Mint írtad, van gyakorlata a lányokkal való kommunikációban, így mindig be tud majd dobni egy témát valószínűleg. Azt sajnos nem tudjuk megmondani, hogy egy leszel e a sok közül, mivel az idővel kiderül számodra. Azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást (szerintem kamu), úgyhogy akármi lehet belőle. Az ne legyen a baj, h Te ilyen vagy, ő meg olyan. Így több témátok is lehet.
Utsó vélemény, hasonló az elsőhöz: piercinges, füvezős gyerekkel én már szóba sem állnék. De ez a te világod, neked kell dönteni. A beszélgetésnél meg hagyd, h ő "irányítson"(nem, nem úgy).
És az ellentétek vonzzák egymást :)
Van piercing jé, neked nem kell hogy legyen.
Füvezik, ezt sem kell leutánozni :)
Nagy a baráti köre ?
Ettől még nem biztos hogy baxik is azokkal a lányokkal, vagy hogy akarmekyiknek is bejön :)
4 év az semmi .
Ha úgy érzed , figyel rád, fontos vagy neki.
( Persze figyelembe véve hogy deszkazik még sokat tanul, és ez mellett ha ritkán is, de fordít rád időt. Odase neki, légy kicsit elnéző ez ügyben.
Nem állítom hogy a fű az jó, vagy a buli.
De szerintem az egészséges dolog. Ha ebben a korban buliba jár az ember :)
Én sem járok, jártam pl.
Néha haverokkal egy kocsma vagy hasonló az belefért , én még régi vágású vagyok.
( Miért fizessek egy vagyont italra, ha máshol olcsóbban megkapom , és miért hallgassak találomra más zenét , mikor otthon azt hallgatom amit én szeretek ? :D )
Ha aranyos , nem értem mi a kivetnivalód ez ügyben . Ha úgy látod, nem csak azért aranyos, hogy a bugyikákad leimátkozza, teljesen rendben van a dolog. Szerintem :)
23f
Az egyesnek meg még annyi, ha szakmát tanult először. Az + két év.tehat 20 lesz a 4. Éves érettségi kor. Ha év vesztes akkor 21.
A gimi 5 éves. Vagy volt egy + év informatika, vagy egy nyelvi előkészítős éve. Vagy fent említett év vesztes.
14+5+1=20
14+1+5= az is 20 nézted már :)
Tehát ha már kommentelsz, gondolj bele a dolgokba :)
#4 mi közöd hozzá, hogy mibe gondolok bele?
#5 köszi, ezt én is írhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!