Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez a távkapcsolat?
Nem rég megismerkedtem egy sráccal,de elég messze lakik.kb.300km.
Szerintetek működhet ez a kapcsolat? Minden nap írunk,és fel is hívjuk egymást.Találkozni egy évben max.2x tudnánk
majdnem eltaláltad a kategóriát :D
Szerintem ha egy évben 2szer tudtok találkozni úgy nincs túl sok értelme.
Hey tudom régi kérdés, talán már nem is aktuális, de ha ez segít:
Szüleim az ország két távoli szegletéből származnak, ma pedig lassan 30 éve házasok.
Az én párom pedig amerikában él, többnyire távkapcsolatban vagyunk, és már két éve boldogítjuk egymást. Szóval a távolsággal szerintem csak akkor van probléma, ha valami más sincs rendben.
Az évi 2 találkozás nem hiszem, hogy reális, ha komolyan gondoljátok a dolgot, akkor szinte biztosan meg fogjátok oldani, hogy több legyen.
Az előző válaszolónak kicsit igazat adok abban, hogy 14-16 évesen még valszeg nincs elég tapasztalatod, hogy tudd, mi is az, amit érzel, bár lehet, hogy tévedek. Én 15 évesen azt hittem, hogy halálosan bele vagyok szeretve egy srácba, aztán mikor a jelenlegi páromat megismertem, rájöttem, hogy az érzésnek köze sem volt a valódi kötődéshez.
Szerintem ha tényleg komolyan gondoljátok, akkor hajrá, de ha mégsem működik, akkor engedjétek el a dolgot, nehogy éveket pazaroljatok el az életetekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!