Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meghallgatna? Most nagyon mélyponton vagyok :' ( 14/L
Élni is alig akarok már...egyszerűen nem bírom tovább...történt valami, amiről senkivel nem tudok beszélni... :"(
Van valaki aki meghallgatna, és kicsit lelket öntene belém? :"(
14/L
Egyszerűen hihetetlenül köszönöm, kaptam 1 óra alatt 14 privát üzenetet és 20 válaszolót, olyan jól esik, hogy ennyire kedvesek és törődőek vagytok :)
Az este már nem bírtam leírni, viszont ma reggel történt néhány dolog, ami mindent megváltoztatott. Úgy érzem, a problémák kezdenek megoldódni. Ha valakit még mindig érdekel a sztori, szívesen elmesélhetem, de az az igazság, hogy már sokkal jobban vagyok :)
Még egyszer nagyon köszönöm a sok segítőkészt kommentelőt, bár nem is írtam még le a történetet, hálás vagyok az őszinte és nagylelkű emberekért, legyen szép napotok! :)

annyira jó érzés látni, hogy ennyi segítőkész ember van!:')
egyébként nekem is leírhatod, kíváncsi vagyok ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!