Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlsúllyal rendelkező nők személyisége mennyire más mint a vékony nőké?
Olyan belső tulajdonságra gondolok ami abból adódik, hogy duci vagy az ilyen nők nagy részére jellemzőnek tartjátok.
Több ezzel a témával kapcsolatos kérdés alatt is olvastam hogy rengeteg fiúnak az ilyen nők jönnek be. Az lenne a kérdésem hozzájuk, hogy nekik a kövér nők csak ezen tulajdonságuk miatt tetszenek vagy van valamilyen más oka is?
Bocsánat ha butaságot kérdeztem, de kíváncsi vagyok a véleményekre.
Túlsúlyos vagyok.
Nekiálltam változtatni, de előtte is kiálltam magamért, határozott, bátor, vicces, jókedvű, aranyos, másokat bátorító voltam. Most is ilyen vagyok, nem is értem miért kéne visszahúzodni csak mert duci. Én szeretem, hogy nagy a szám és nem vagyok félénk. Semmi pénzért nem lennék ilyen.
Én egy túlsúlyos lány vagyok. A baráti körömben rajtam kívül mindenki elég vékony és csinos. Én azt vettem észre hogy nekik sokkal több önbizalmuk van, bátrabbak és nem annyira visszafogottak mint én.
(De ez persze lehet csak nálunk van így és ez nagyon általánosítás.) 18/L
Igen, én túlsúlyos lányoknál sokszor vettem észre azt, hogy naponta legalább egyszer szóba hozza a saját testsúlyát. Poénkodik vele vagy valahogyan kifejezi, hogy ő emiatt érzi magát kevésbé értékesnek.
Ez idegesítő, mert nem tudok rá normálisan reagálni. Ha belemegyek a poénba és rákontrázok, hogy igen tényleg fogyhatnál, akkor bunkó vagyok, ha nem reagálok rá, akkor az a baj. Ha meg azt mondom rá, hogy nem is vagy kövér, akkor meg hazudok. Na most melyik a jó megoldás? -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!