Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok tetszik nektek az ilyen haj?
Hallottam,hogy sokan szeretnek az ehhez hasonlókba beletúrni.:D Ez így van nálatok is?
Az én hátközépig érő hajamba bmelyik csaj beletúrhat, ha számol a következményekkel (letöröm a kezét).
Amúgy a linkelt képeken lévők hajait a tipikus mai tömegsrácok hordják, akikre a szintén tömeg tiniribik mondogatják, h "jajj olyan jó turcsis haja van".
Erre szoktam én azt mondani, h az enyém is az, de lásd az első mondatomat...
Persze olyat hordasz amilyet akarsz, ne a divat határozzon meg.
Szerintem kicsit sem tömeg.
Én imádom az ilyen hajakat:D
Én régen baromira utáltam a hosszú hajat, mert hogy "hogy néz már az ki srácokon".
De egyre több olyan srácot láttam, akik jól néztek ki hosszú hajjal, szóval megkedveltem, vagy nemtom. :D
Viszont fontos, hogy ápolt legyen, mert hosszú hajú fiúk hajlamosak (HAJlamosak, haha, szánalmas vagyok, röhögök a saját viccemen. :'/ ) azt hinni, hogy rájuk nem vonatkozik az alap higiénia. :D
Ahogy gondoltam nagyon vegyes komik érkeztek :D
Mindenesetre én elvagyok ezzel,haverok is már azt mondták régebben is hogy rövid hajjal el se tudnának képzelni és szerintem is ez áll jól a pofámhoz,nem igazán ugyanolyan mint a képeken,nem tudtam full olyat találni de hajaznak rá(haha :D) Ahogy írtam akkor össze-visszás amikor reggel felkelek meg amikor még hétfő van de utána be van lőve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!