Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok tetszik nektek az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok tetszik nektek az ilyen haj?

Figyelt kérdés

Hallottam,hogy sokan szeretnek az ehhez hasonlókba beletúrni.:D Ez így van nálatok is?

[link]

[link]

[link]

2018. febr. 27. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Az én hátközépig érő hajamba bmelyik csaj beletúrhat, ha számol a következményekkel (letöröm a kezét).

Amúgy a linkelt képeken lévők hajait a tipikus mai tömegsrácok hordják, akikre a szintén tömeg tiniribik mondogatják, h "jajj olyan jó turcsis haja van".

Erre szoktam én azt mondani, h az enyém is az, de lásd az első mondatomat...

Persze olyat hordasz amilyet akarsz, ne a divat határozzon meg.

2018. febr. 28. 13:13
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Ez minden,csak nem tomeg haj,ez inkabb 2010 elott volt nagy divat,szerintem ez mostmar inkabb visszataszító,legalabbis szamomra....
2018. febr. 28. 13:27
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem, nekem ez egyáltalán nem tetszik. A hosszabb hajak, pl. nekem már ez is a hosszabb kategória, egyáltalán nem tetszenek, pláne, ha ilyen rendezetlen, pulikutyás és szerintem a többségnek nem is áll jól. Olyan késztetés, hogy fogdossam, beletúrjak stb., sosem volt bennem. Nekem sokkal jobban tetszenek a rövidebb hajak, akár még a most divatos frizurák is (ami nem olyan idétlen ecset, nincs teljesen lenyírva, nincs benne minta, nem ez a nagyon vagánykodós stb., hanem inkább az ilyen “jófiús”, jól fésült fajta).
2018. febr. 28. 14:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit sem tömeg.

Én imádom az ilyen hajakat:D

2018. febr. 28. 15:27
 15/21 anonim ***** válasza:

Én régen baromira utáltam a hosszú hajat, mert hogy "hogy néz már az ki srácokon".

De egyre több olyan srácot láttam, akik jól néztek ki hosszú hajjal, szóval megkedveltem, vagy nemtom. :D

Viszont fontos, hogy ápolt legyen, mert hosszú hajú fiúk hajlamosak (HAJlamosak, haha, szánalmas vagyok, röhögök a saját viccemen. :'/ ) azt hinni, hogy rájuk nem vonatkozik az alap higiénia. :D

2018. febr. 28. 18:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik :/
2018. febr. 28. 18:33
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
Fos
2018. febr. 28. 22:21
 18/21 anonim válasza:
Nekem bejön😉
2018. febr. 28. 22:33
 19/21 A kérdező kommentje:

Ahogy gondoltam nagyon vegyes komik érkeztek :D

Mindenesetre én elvagyok ezzel,haverok is már azt mondták régebben is hogy rövid hajjal el se tudnának képzelni és szerintem is ez áll jól a pofámhoz,nem igazán ugyanolyan mint a képeken,nem tudtam full olyat találni de hajaznak rá(haha :D) Ahogy írtam akkor össze-visszás amikor reggel felkelek meg amikor még hétfő van de utána be van lőve :D

2018. márc. 1. 15:01
 20/21 anonim ***** válasza:
2 lehetőség van. Vagy meghagyod így, mert jól érzed így magad, vagy levágatod, mert kíváncsi vagy. Mindkettővel járhatsz jól, de rosszul is... a döntés a te kezedben van. :D
2018. márc. 1. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!