Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "gáz", hogy ilyen az ideális lány számomra?
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeség, de felteszem a kérdést.
Szerintetek mennyire fogadható el az, hogy a következő szempontok alapján keresek lányt magamnak:
Külsőleg nem nagyon válogatok, de ne legyen ápolatlan a haja!
Életkora 16-21 éves.(Én vagyok 20 éves)
Eddig rendben a dolog,de most jön a kérdés lényege. Ne lakjon messzire tőlem(maximum 30km), ha lehetséges vonattal is megközelíthető helyen. Vagy pedig megoldható legyen a Nyíregyházi találkozás(mivel ott tanulok, hétköznaponként ott szoktam lenni)
Mennyire "gáz" ez a kritérium? (Ismerősi körömben lévők képesek 100km-t vagy még annál is többet utazni annak érdekében. hogy lássák egymást.
Belsőleg amondó vagyok, hogy minden lányban meg tudja fogni az embert valami.
Lehet értelmetlen kérdés, de kíváncsi vagyok :)
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Senki sem mondta. Szerintem semmi gond, hogy ha nem Facebook/Messengeren alapuló kapcsolatot szeretnék, hanem inkább személyes találkozókkal teli kapcsolatot
Köszönöm a tippet kedves utolsó. De nem az a kérdésem, hogy ki akar ismerkedni, hanem az, hogy mit gondolnak erről a meglátásról..
De azért tényleg köszönöm. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!