Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönne egy hosszú hajú fiú? (16f)
Légyszi ne váltsatok kategóriát mert a korosztályom véleménye érdekelne. Nem vagyok rocker, de úgy érzem a hosszú haj természetes lehet és szexi. Az ecsethaj erőltetett, harcolás a természettel, erőltetett, katonás, kényszerű, nem szexi.
A hosszú haj szabadabb. Vadabb, ezáltal dominánsabb.
Nem?
Nekem bejön a hosszú haj, ha nem igénytelenül néz ki.
Üdv egy 16 éves rocker lány.
Úgy általában nekem nem nagyon jött be. De régebben megláttam a boltba egy fiút akinek kb. vállig érő hullámos haja volt és megtetszett.
Egyébként meg a fiútól függ.
Neked milyen hosszú a hajad?
Én személy szerint imádom ha egy fiunak kicsit hosszabb a haja. (természetesen normális keretek között) De én mindigis azt néztem meg legelöször másokon, hogy milyen hosszú a haja.
15/L
Hátam közepéig ér a hajam, gyakran mosom/"karbantartom":D, nem tartom magam rockernek (nem hordok rocker cuccokat, csak szeretem a rockzenét). Nem volt még nagy szerencsém a lányoknál, mivel még ma is él sajna az a felfogás, hogy a hosszú hajú pasik melegek. Akiknek tetszettem, azok nekem nem és fordítva.
Bocs a negatív felhangért, és hogy férfiként írtam, csak tudd, hogy mire számíthatsz. Az ecsethajúak szerintem is hülyén néznek ki, de ez most a divat. Reménykedek, hogy a hosszú haj is visszatér majd.
Sok szerencsét kívánok a pártaláláshoz és mégegyszer bocsi mindenkitől, akinek ez a komment nem tetszik. Sok sikert haver!
Kedves utolsó, köszi, a többieknek meg. Még csak növesztem, eddig ecsethajam volt, és mindenki elvárta tőle a karótnyelt műmájer figurát amikor nem ezt adtam még kettyósnak is néztek.
Ezért növesztem most, hogy kicsit hippibbnek bölcsebbnek, "furábbnak" tűnjek mert eddig full normálisnak tűntem csak a gondolkodásom volt alternativ.
Ez továbbra sem jelenti azt, hogy raszta, rocker, hippi, v ilyesmi lennék.
Szóval növesztem most kezdek el eljutni egy olyan pontig, h össze tudom fogni de a végétől ez még messze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!