Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Rám lehet mondani azt, hogy magas vagyok?
Figyelt kérdés
14F vagyok. 181cm. Ez számomra előny?2018. febr. 17. 23:45
1/18 anonim válasza:
Huh jó magas vagy... Mivel én pici vagyok, szeretem a magas pasikat xD
14/l
3/18 anonim válasza:
180 körül kortól független magas vagy. 14 évesen pláne :D
#2 te meg aztán végképp, a legtöbb lány szeret felnézni a hozzád hasonló magas fiúkra
5/18 anonim válasza:
Utolsó, túl magas lanyként mondod? Mert van egy olyan baratnőm aki azért talal nehezen párt, mindenki alacsonyabb nála. Én bezzeg hiába vagyok 166, az se érdekelne ha alacsonyabb tőlem. Csak tetsszen.
6/18 anonim válasza:
Magas fiuk a legjobbat *-* mert náluk fel lehet venni magassarkút,mondjuk én 172 vagyok szowal
7/18 anonim válasza:
Szerintem is magasnak számítasz. Én 172 cm vagyok, szóval előny is, ha valaki 180cm fölötti.
14/L
8/18 anonim válasza:
Én "csak" 182 vagyok, fiú, de idősebb, úgyhogy én már nem fogok nőni. Te viszont simán nőhetsz meg egy 10-est, és akkor nem csak magas leszel, hanem nagyon magas.
9/18 anonim válasza:
Tesóm 14f és 184cm...:D
Jó pasi lesz:)))
10/18 Krecc15 válasza:
Én azt vettem észre(magamon) hogy 14 éves kor után egyre gyorsul és csak nősz,én volt hogy 2 hónap alatt 1-2 centivel megnyúltam,egy pédlát is tudok rá mondani,az ajtó félfa decemberben amikor ide költöztem nem számított mert nem igazán értem el,most meg már ha nem figyelek burjánzanak a daganatok a fejemen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!