Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi lehet? Nem értem magam (? )

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi lehet? Nem értem magam (? )

Figyelt kérdés

Előre szólok nagyon hosszú lesz :/

Szóval van egy osztálytársam (14évesek vagyunk). Ez az osztálytárs kb olyan 2hónapja jobban érdeklődik irántam, eddig ha úgy alakult elbeszélgettünk de mostmár nagyjából naponta írogatunk.

“Furán” viselkedik. Ez alatt azt kell érteni hogy oda adja a pulcsiját ha fázok (egyszer már haza is hoztam), a telefonjában benne van az ujjlenyomatom, kedves, de olyan szinten amit nem biztos hogy elvárnék. /egy kis kitérő de másnak nem igazán adja oda a cuccait csak a haverjainak max/

Itt a kérdés: Tetszhetek neki?

A másik az hogy nem tudom mi van velem. Úgy érzem el vagyok cseszve, mert egyszer azt akarom hogy “legyünk együtt” azután meg nem tudom elképzelni ezt az egészet. De az az érzés mindig megvan hogy azt szeretném ha átölelne, magáhozhúzna. Ha hozzám ér bizsereg a bőröm és nagyon jól esik, az illatát egyenesen imádom.

Légyszíves aki tud segítsen, mert ezt már nem bírom.

És mielőtt bárki beszólna nem azt várom hogy megmondjátok mit érzek, csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.

Nagyon köszönöm ha végigolvastad azt méginkább ha próbálsz segíteni.

2018. febr. 14. 20:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Bele vagytok zúgva egymásba. Csak éppen egyikőtök se meri bevallani. Légy bátor és mondd el neki. :)
2018. febr. 14. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem tetszel neki:))
2018. febr. 14. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.én is voltam így sokszor.rengeteg csajszi tetszett már nekem is de valahogy mindig csak joba lettunk a végére.sokszor éreztem én is így ,hogy akarom, nem akarom.ez saját tapasztalataim szerint napszak függő, volt egy csajszi akit este kívántam meg minden hogy járjunk meg de jo lenne, reggel meg ugy voltam hogy milyen egy idiota voltam este ,nem is tudom biztos ő kell nekem??de sok sikert mindenesetre 14F
2018. febr. 14. 21:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Óó, hát ez nagyon egyszerű.:D

A te érzéseidet könnyebb definiálni, tetszik neked, az biztos... Néha viszont elbizonytalanodsz, de ez teljesen normális amíg nem ismered igazán.

A fiú részéről: te is tetszel neki. Gondolj bele, sokat kivételez veled az alapján amiket leírtál!

Ez már csak idő kérdése!

Teheted azt, hogy vársz, hogy ő lépjen, vagy küldheted neki a jeleket egyre intenzívebben, vagy ha igazán bátor vagy, akkor fel is hozhatod nyíltan a témát.:P

Hajrá, drukkolok nektek!;)))

16l

2018. febr. 14. 23:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Ahhh nagyon szépen köszönök minden választ❤
2018. febr. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!