Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem alhat nálam a barátnőm?
2 hónapja vagyunk együtt , nagyon jól megvagyunk , a szüleim is nagyon szeretik barátnőmet én is kijövök a szüleivel.
Megkérdeztem szüleim hogy itt alhat-e hétvégén a barátnőm és ők rögtön azt mondták hogy nem és soha nem lesz ilyen , mivel egy városban lakunk mindenki aludjon a saját helyén , ha vidéki lenne a barátnőm akkor se alhatna itt haza kellene vinnem mindig. Elég konzervatívak mert régen nem volt ilyen stb... ?eg ők amúgy is szeretnek lenge öltözetben lenni , egyedül , elég gyakran veszekednek . Nem akarják hogy itt legyen max 11-kor haza kell vinnem mindig.
Külön szobám van , és amikor itt van barátnőm akkor se zavarjuk őket , tudják nagyon jól hogy szexelünk napközben is . Sajnos elköltözni nem tudok mert egyetemre járok és van még 3 évem + csak hétvégén vagyok itthon és minden vele töltött idő fontos lenne.
A vicc az ,hogy régebben fiú haverjaim simán itt alhattak buli után ,de a barátnőm nem ?
Előző kapcsolatom gimis koromban ment tönkre mert ott azt sem engedték hogy találkozgassak barátnőmmel és felhozzam ide... pedig amúgy nem élünk szar körülmények között , mindenünk megvan .
Mit kellene csinálnom ? Próbáltam már azt is hogy pénzt adok nekik de nem.
21/F 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!