Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ezen a képen látható harmadik lány testalkata mennyire vonzó a számotokra?
Gondolom most teljesen feleslegesen írom azt, hogy nem kérek privátokat, mert egyesek úgyis írni fognak majd Nekem, igaz?
Egyébként rájöttem, hogy nem ez a legjobb kép. Nekem mégcsak mellem sincs, ennek a lánynak pedig jól látható. De amúgy a többi stimmel.
Szerintem teljesen jó, vékony, tetszetős alkat.
A melleidet meg ne szégyelld, a kicsi mellek aranyosak szerintem.
Én popsi párti vagyok!:)
Didkókból sportos.
Egyik legjobb haveromnak pont ilyen típusú csaja van.
Legyél magabiztos. Minden ember más és mindenkinek más az ízlése!
Semmi gond nincs az alakoddal.
Ha nem vagy megelégedve a cickóiddal (TE és nem a harmadik xy aki csak kritizál!) és JÓL át gondoltad és természetesen itt azt értem h elég idős vagy ilyen döntéshez akkor már erre is van megoldás.
Ilyen kérdést gyakorlatilag értelmetlen feltenned, hiszen mindenkinek más tetszik, mindenkinek más lehet a vonzó, a nőies vagy éppen szexis alkat. Ha e kérdésedre pont 3-4-5 olyan srác válaszol, aki a hatalmas fenékre a hurkákra és ordenáré nagy mellekre bukik, akkor az kicsinálja az önizalmadat, és azt fogod gondolni, hogy te csúnya vagy, hiszen azt válaszolták neked itt, hogy nem vonzó az alkatod.
Szóvalo ez egyáltalán ne legyen mérvadó, és hidd el nekem, hogy a legkevésbbé sem számít a mellméreted senkinek. Hidd el, hogy nem úgy vagyunk összrakva, hogy meglátunk két nagy mellet és ráállunk mint a hőkövetőrakéta. A kisugárzás a fontos elsőroban.
Én pl megbolondulok a kifejezetten aprócska ciciktől, számomra iszonyúan szexi és izgató. Más meg ezt fel sem fogja mert más az ízlése.
Egy szó, mint száz, don't fos Jól nézel ki, és ha van önbizalmad, kedves vagy és értelmes, akkor bárkit megkaphatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!