Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tegyek? Nincs elég jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek? Nincs elég jó erekcióm.

Figyelt kérdés

Van spermám azzal nincs gond de az orgazmusnál nem lövell ki csak kifolyik onnan ahonnan kell.

Mit tegyek?

Várok mindenféle ötletet.

Előre is köszönöm!

2018. febr. 4. 11:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nos, az erekció az azt jelenti, hogy feláll tehát erekciód van, amiről beszélsz az a magömlés. Valószínüleg azért nem "lövell" mert lehet hogy még fiatal vagy (nem tudom) vagy mert nem volt még igazán nagy orgazmusod.
2018. febr. 4. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Túl sokszor csinálod. Én amíg minden nap, esetleg napi 2x vertem, nekem is csak folyt.

Aztán ha kihagysz egy jópár napot, meg elhúzod a végtelenségig akkor lőni fogsz.

2018. febr. 4. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
ha magad csinálod megérthető,szexnél azért én is meglepődtem mennyi jött :DD
2018. febr. 4. 12:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Mért mien ha szexelsz ,akkor mért van több? én még soha nem szexeltem mással 33 éves vagyok
2018. febr. 8. 23:05
 5/5 anonim válasza:
Utolsónak:én nem hiszem hogy elmúltál 30, mien helyesen: milyen mért helyesen:miért.Elöbb tanulj meg írni, aztán írogass kamu válaszokat.
2018. febr. 20. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!