Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írjak neki? 15/F
Figyelt kérdés
Hogyan írjak a lánynak aki tetszik? Sajnos személyesen nem lehet megoldani. Előbb szívesebben ismerném meg kicsit. Szerintem tudja Ő is, hogy ki vagyok. Kérdezzem meg hogy van? Vagy az nagyon sablon szöveg lenne?2018. jan. 28. 08:50
1/2 anonim válasza:
Ráírsz,hogy: -szia
-szia
-tudod ki vagyok?
-igen
-na és mizu?
-semmi
-kérdezhetek vmit?
-jaa
-van egy programom a barátaimmal, lenne kedved eljönni?
Tádá!!!
2/2 anonim válasza:
szia! szerintem nem kell rajta túl sokat agyalni, köszönsz neki egy sziával esetleg megkérdeheted,hogy hogy van, és utánna csak érdeklödj,hogy például sportol e valamit, mit szokott csinálni a szabadidejében stb.
sok sikert! 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!