Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt művészlelkek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt művészlelkek?

Figyelt kérdés

2018. jan. 27. 23:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jelen
2018. jan. 28. 16:54
 12/16 Szeder Katalin ***** válasza:
Kedves 9-es és 10-es, még két művész együttélése még azt a veszélyt is rejti magában, hogy belepofáznak egymás világ- és művészi (eszköz- és cél-) felfogásába, és jó, ha csak érveket és nem tárgyakat vagdosnak egymás fejéhez, de az ilyen vita legtöbbször meddő, szakítaniuk kell egymással térben is, vagy belepusztulnak ebbe a kapcsolatformába. Persze, ideális esetben nem jön létre ilyen áldatlan állapot, hanem mindegyikük tanul valamit a másiktól anélkül, hogy egyszeri és megismételhetetlen alkotómódszere sérülést szenvedne. De ilyen kapcsolat ezer közül, sokat mondok, ha egy alakul ki...
2018. jan. 28. 18:22
 13/16 Mor -san válasza:
Szerintem az nem lenne baj, ha a kérdést nem művész tenné fel. Személy szerint én nem szeretek más "művészekkel" ilyenekről beszélni. A sulimban mondhatni én rajzolok a legjobban (az osztályból) és van két lány akik szibtén rajzolnak de én nem szeretném nekik mutogatni, hogy milyen jók az enyéim! Ismerem azt a szomorúságot amikor rájossz, hogy az egész eddigi erölködésed sem jó.
2018. jan. 29. 10:07
 14/16 anonim válasza:
# 4 Ezt gasztronómiának nevezik, semmi köze a művészethez.
2018. febr. 6. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:

a tovabbi valaszok alapjan tovabbra is ugyerzem a problema nem abban all, hogy muveszek kozotti a kapcsolat vagy sem. inkabb az egoizmus es a szuklatokoruseg lehet a gond, ez pedig szerintem muveszleleksegtol fuggetlen. ha felteszem, hogy van ket ember, akik valoban teljesen azonos rendszer menten teljesen azonos celt tuztek ki, akkor sem ertem, hogy milyen alapon szolnak bele egymas dolgaiba. ha az egyik celjanak elerese ellehetetleniti a masikat, nyilvan nem egymasnak teremtek. ha ez nem all fenn, nem latom a motivaciot a masik manipulalasa mogott. nyilvan kritizalni ettol meg lehet, de egyreszt erzo emberek leven meggondolando, hogy valoban szukseges-e, illetve a kritizalt is szabadon dont arrol, hogy befogadja-e vagy egyaltalan hogyan reagal a kritikara.

egyebkent lehet, hogy pesszimista vagyok, de szerintem az 1000-bol 1 idealis kapcsolat (vagy megkevesebb) altalanossagban is megallja a helyet nem csak a muveszparokra igaz.

2018. febr. 7. 11:35
 16/16 anonim ***** válasza:
a gasztronomiahoz annyit, hogy barmilyen erzekszerven keresztul lehet erzeseket kozvetiteni, a kerdes csak az, hogy hasznaljuk-e az elerheto eszkoztarat vagy sem. :)
2018. febr. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!