Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tavkapcsolat szerintetek medsig mukodhet? Erdemes a lannyal maradnom, ha tudom hogy en nem annyira szeretem, mint o engem?
Figyelt kérdés
O a jovot velem tervezi, mig en magamban biztos vagyok hogy nem leszek vele sokaig egyutt..
3 ora az ut oda, magyarul 6 ora egy oda-vissza utazas.
2018. jan. 26. 17:15
1/9 anonim válasza:
mondd el neki őszintén de finoman, hogy mit érzel legtöbben értékelik. és ha tudod, hogy úgy sem működhet sokáig akkor felesleges várni ezzel mert akkor később szenvedni fogsz....és az nem jó (ha úgy döntesz szakítasz vele ne írásban tedd legalább hívd fel)
2/9 anonim válasza:
Biztos vannak emberek, akiknek működik, nekem special nem működött.
3/9 anonim válasza:
Szerintem jobb, ha elmondod neki még most, hogy mit érzel. Csalódna, ha később tudná meg. Mióta vagytok együtt?
4/9 anonim válasza:
Légy szives mond el neki, ha már most így érzed, hogy nem működhetne, mert ez így csak idő,pénz , energiarablás.
5/9 A kérdező kommentje:
DE az én időm, pénzem és energiám veszik csak el, mivel ő nem utazik :/ .. Csak csak félek, folyton írja, hogy sose hagyjam el, meg hogy szeret nagyon, meg hogy majd gyerekeket akar és hogy végre megvan neki a megfelelő pasi :(... Ezzel gyakorta lelki nyomás alá helyez vagy hogy mondjam :/
2018. jan. 29. 17:47
7/9 A kérdező kommentje:
Picivel több mint 2 hónapja vagyunk együtt, tudom nem sok idő , mindig azt terveztem hogy az első kapcsolatom sokáig fog tartani, de de egyszerűen érzem hogy nem a megfelelő emberrel jöttem össze :(
2018. jan. 30. 12:22
8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz lehet de túl kell rajta lenned. Lehet, hogy előtte alig fogod magadat rávenni, de ha belül tudod, hogy ez a helyes dolog, akkor utána sokkal jobban fogod magad érezni. Ha most mondod meg neki, hogy te nem érzed azt, amit ő, azzal magadnak meg neki is jót teszel.
9/9 anonim válasza:
1éve vagyok távkapcsolatban, ugyanígy 3óra vonatútra egymástól. A távolság nem kifogás.
Ha viszont úgy érzed, nem a megfelelő, akkor azonnal mondd el neki. Minél tovább húzod, annál fájdalmasabb lesz csak mindkettőtöknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!