Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent ha egy fiú folyton néz engem? Konkrétabban lent↓
Figyelt kérdés
Szóval ezzel a fiúval ezelőtt már kavartam és annak nem lett olyan jó vége ugyanis azt mondta bejövök neki de járni nem akar velem, szóval maradjunk barátok, DE mivel osztálytársak vagyunk ezért minden nap találkozunk és sokszor azon kapom, hogy engem bámul aztán van amikor zavartan elnéz. Akkor most mit akar?
16/L
2018. jan. 25. 23:08
1/3 anonim válasza:
Mar ott meghalt az egész, hogy “kavartatok”.
2/3 anonim válasza:
Elakar rabolni és kiakarja operálni a szerveid
3/3 anonim válasza:
Valószínünek tartom hogy,azért bámul "lent" mert az a látvány pozítívum számára veled kapcsolatba mert ugye kavartatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!