Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék így barátnőt?
Figyelt kérdés
Nem látom egyszerűen semmi esélyt arra, hogy bárki is engem válasszon. Alacsony és ronda vagyok. Egyszerűen nem tudok rendesen beszélni ismeretlenekkel, főleg lányokkal. Egyszerűen nem látok semmi lehetséges indokot, amiért engem választana bárki is, amikor nálam sokkal jobbat is választhat.
18F
2018. jan. 25. 18:54
11/12 anonim válasza:
Na, akkor ez már haladás. Hasonló cipőben járok én is nyugi. Egyszerűen csak éldd az életed. Legyél önmagad. Ez a kulcs.
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Már kezdek beletörődni, hogy nem lesz senkim.
2018. jan. 26. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!