Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy "lányok kedvence", helyes, vagány fiúnak megtetszhet egy olyan lány aki inkább visszahúzódó és introvertalt?
Figyelt kérdés
Az ilyen fiúk észre sem szokták venni az ilyen lányokat vagy igen?Látnak az ilyen vagány srácok valamilyen küldetést úgymond hogy küzdeni akarnak a lányért?Vagy a csajok kedvence fiúk csak a rossz lanyokat szeretik úgymond?xd
Vagyis a középpontban lévő modell külsejű felszínes hisztis lányokat szeretik?
2018. jan. 25. 14:50
11/14 anonim válasza:
A 10. válaszírónak üzenem. Igazad van... meg mégsem. Mert ő nem olyan mint pl én (én írtam, hogy "menő, rosszfiú vagyok" 🤣) ő egy állvagány nyugi. Így a leírtad alapján. Én előre tisztáztam mindig a szándékom, amit vagy díjaztak, vagy nem.
13/14 anonim válasza:
A kedves, visszahúzódó fiúkat kell szeretni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!