Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Őszinte véleményeket kérnék....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte véleményeket kérnék. Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

A kérdést nem feltétlenül párkeresés céljából teszem fel. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy emberileg milyennek tűnök, barátkoznátok-e egy ilyen személlyel.

17 éves vagyok. Talán a legszembetűnőbb, legjellegzetesebb tulajdonságom az az, hogy alapvetően elég zárkózott és csendes vagyok. Nem igazán vonz a társaság és az emberek sem. Ha mégis beszélgetek valakivel, akkor azt szeretem kettesben, négyszemközt tenni. Ha még egy ember lép a színre, én olyankor általában már nem tudok bekapcsolódni a beszélgetésbe, nem nagyon figyelnek oda rám és harmadik keréknek érzem magam. Nagyon sokszor nehezemre esik valakit megszólítani, és beszélgetés közben, ha ideges vagyok a nyelvem belebotlik a szavakba vagy előfordul, hogy egyszerű, hétköznapi kérdések nem jutnak eszembe, mint például "Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?" "Van-e testvéred?" és ehhez hasonlók, mint amikor ismerkedsz valakivel. Ezen nehézségeimnek köszönhetően ezidáig nem sikerült számottevő emberi kapcsolatokat kialakítanom. Jelenleg sajnos egy barátot sem tudhatok a magaménak, régebben is csupán 1-2 volt, de ezeket a barátságokat az általános iskolából való ballagás elvágta.

Amit még érdemes tudni rólam az az, hogy elég szorongó és idegeskedő típus vagyok, rengetegszer túlagyalok dolgokat. Képes vagyok jelentéktelen apróságok miatt is órákon keresztül görcsölni. Viszont, úgy érzem már rajta vagyok a változáson, és megpróbálok mindent könnyebben venni és pozitívan hozzáállni, ahhoz ami előttem áll. Én alapvetően egy kedves, segítőkész lánynak tartom magam, aki könnyen együtt tud érezni másokkal, és hamar el is érzékenyül. A kevésbé előnyös, negatív tulajdonságaimat is elismerem, hogy néha lusta vagyok és rendetlen, előfordult már, hogy pár értékes órát szimpla zenehallgatással töltöttem, ahelyett, hogy értelmesebb tevékenységgel foglaltam volna el magam. Ha olyan a hangulatom, akkor nagyon ki tudok borulni és minden kis semmiségen fel húzom magam, bár úgy érzem, hogy ez a jelenség, ahogy idősösöm kezd ritkulni. Ha a szabadidőm engedi, akkor szeretek rajzolni és olvasni vagy esetleg filmet nézni is.

Remélem nem lett túl hosszú a leírásom. Köszönöm szépen, ha végigolvastad!

2018. jan. 21. 17:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát alapvetően nem nagyon van evvel gond én nagyon is értékelem ha valaki inkább 4 szemközt tud beszélni ,hát én is hasonl helyzetbe voltam /vagyok persze engem,csak az őszinte kapcsolatook érdekelne ,szval nekem elég ha csak 1/2 baratom van :)
2018. jan. 22. 16:32
 12/17 A kérdező kommentje:

10# Teljes jogos. Külső leírással együtt teljes a kép. Csak én most első sorban a belső tulajdonságaimra szerettem volna koncentrálni.

De akkor egy kis külső jellemzés: Kb. 165-167cm magas vagyok, viszonylag vékony, de nem állnak ki a csontjaim. Kék szemem van és világosbarna, egyenes hajam. Az orrommal soha nem voltam megelégedve, mindig is túl nagynak tartottam és szerintem az átlagnál valamivel tényleg nagyobb is.

2018. jan. 22. 16:42
 13/17 anonim ***** válasza:
akkor azal sincs gond
2018. jan. 23. 15:37
 14/17 anonim válasza:

Nekem is nagyon szimpatikusnak tűnsz.

Amiket írtál, azok a belső jellemek az introvertált beállítottságú emberekre a legjellemzőbbek.

Nem tudom mennyire vagy otthon a témában, kicsit utánaolvashatnál a dolognak önismeret céljából.

Én is sokáig így voltam magammal, de rájöttem, hogy ez teljesen normális, és azóta kicsit nyugodtabb, magabiztosabb lettem.

Ne húzd le magad, több ilyen őszinte, érett lányra lenne szüksége a világnak, mint te vagy :D

17/F

2018. jan. 23. 15:54
 15/17 A kérdező kommentje:
#14 Köszönöm szépen, ezt igazán jól esett olvasni. :)
2018. jan. 23. 19:40
 16/17 tele válasza:
Szia.Tudom már régi ez a kérdés,de azért leirom amit szeretnék.Ugyan ilyen vagyok én is,csak fiúba,és 18éves vagyok.Az osztálytársaim állandóan a számitógépről,ilyen és olyan játékokról beszélnek,és nem tudok bekapcsolódni mert engem nem érdekel.A maradék pár osztálytársam meg lány,és mivel nem vagyok túl magabiztos sem,ezért velük sem lógok.Egyedül meg nem szeretek lenni a suliba,ezért követem a többieket,de nagyon kellemetlenül érzem magam,hogy ott ülök,és nem tudok mondani semmit,igazából ha tudnék hozzáfűzni se mondanék semmit,mert többször is volt olyan,hogy kérdezek valamit,és kb mintha megsem hallanák.Volt egyszer olyan is,hogy a folyosón beszélgettek ketten az osztálytársaim,én meg melletük álltam.Egy random diák elment mellettünk,én pedig kérdeztem valamit az osztálytársaktól és nem válaszoltak,nem is hallották,de az a diák meg hallotta aki kb 4méterre volt tőlünk,és ez is nagyon kellemetlen volt.
2019. márc. 13. 20:54
 17/17 tele válasza:
Még annyit kifelejtettem,hogy én általánosban sokszor tényleg megsem szólaltam,mindig sirtam mert csesztettek mindenért,nem voltam ott sem olyan mint ők.Emiatt a középiskolát is nehezen kezdtem.Talán ezt az elnyomottság érzetet próbálom kompenzálni azzal,hogy ha van olyan óra,amikor kevesen vagyunk az osztályban mindenféle hülyeséget bemondok,amire a tanár nekem azt mondta,hogy jó lenne megismernem azt a szót,hogy szerénység.Pedig ez tudat alatt jön,és talán a régi elnyomás miatt van jönnek elő ilyenkor a hülyeségek.Viszont miást vannak lányok is az osztályban,olyankor már megsem szólalok kb.
2019. márc. 13. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!