Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti összejönnétek/ foglalkoznát...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek/ foglalkoznátok egy depressziós lánnyal?

Figyelt kérdés

Aki szó szerint depressziós nem az a sak néha van rossz kedve. És ehez már pszihiáter kell. Ennek ellenére mosolyog ugyan úgy nevet el lehet vele beszélgetni.

(Tudom hogy nem csak ez alapján dől el de én most cak erre a részére vagyok kiváncsi)

Legyszives kort is írjatok:)

2018. jan. 19. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

Ha ő is viszonozná a szerelmet akkor persze !

És együt legyőznénk az akadályokat, bármik is azok.

19/f

2018. jan. 19. 20:07
 12/22 anonim ***** válasza:
27%
Inkább Tankcsapdással :D \m/
2018. jan. 19. 20:24
 13/22 A kérdező kommentje:

Tankcsapdát is hallgat, ebbe jól beletaláltál.

Amugy megint csak köszönni tudom a válaszokat, egy kivételével ami nem volt éppenséggel normális.:)

2018. jan. 19. 20:51
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 A Depi az egy banda :D
2018. jan. 19. 20:59
 15/22 A kérdező kommentje:
Azt a bandát "Depresszió"nak nevezik, ha jól tudom.
2018. jan. 19. 21:14
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Depi meg depresszió ugyanaz

Am qrva jó banda

2018. jan. 19. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy nem off meg semmi csak nem értem miért kell lepontozni azokat a válaszolókat akik azt mondták hogy ők nem.

Nem is a pontozás itt a lényeg hanem az emberi természet. Azért mert valaki nem ugyanazon a véleményen van attól még lehet ugyanolyan értékes a válasza. És legalább őszintén bevallja hogy igen ő sem tökéletes. Nem lehet az emberektől elvárni hogy mások problémáját oldja meg, miközben azon van hogy a saját életét alakítsa.

Ehhez vannak az ilyen segítségek mint a pszichológus stb. Na nekik az a dolguk (többek közt) hogy ilyenekkel foglalkozzanak.

A depresszió egy komoly betegség ami nem csak abból áll hogy egy lány/fiú sír egy másik lány/fiú stb. miatt. Alapvetően az emberek nagyon könnyen dobálóznak ezzel a kifejezéssel pedig komoly dologról van szó.

És mint említettem ezen szakember tud segíteni. Laikus nem! Maximum támogatni de nem tud depressziós embert gyógyítani. Szép dolog támogatni azt akit szeretünk és ezzel egyet értek de egy barát/barátnő aki laikus NEM FOG TUDNI DEPRESSZIÓS EMBERT MEGGYÓGYÍTANI! Tehát ne ezért keressen az ember párt hogy az majd meggyógyítja mert nem tudja (maximum segít) vagy eleve nem is volt rendesen depressziós.

És ez most elsősorban nem a kérdezőnek szólt hanem mindenkinek aki azt gondolja hogy a depresszió egy könnyen lerendezhető valami hogy majd a szerelem meg kedvesség megmenti bla bla.

Ettől függetlenül aki belemegy kapcsolatba RENDES depresszióval küzdő emberrel és kitart mellette annak minden tiszteletem! Csak ne legyen az ember álszent és naiv.

2018. jan. 19. 22:08
 18/22 A kérdező kommentje:

Utolsó (nem tudom hányas a számod, bocsi)

Én nem pontoztam le senkit, sőt egyáltalán nem is pontoztam!

Plusz szerintem nagyon félreértelmezted a kérdésemet.

2018. jan. 19. 22:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem értelmeztem félre, válaszoltam is rá még korábban ez most már csak a kifakadás része volt.
2018. jan. 19. 23:03
 20/22 A kérdező kommentje:

Értelmetlen kifakadás része.

Amit pedig utoljára irtál azok alapján pedig de, de hát te tudod:)

2018. jan. 20. 05:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!