Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Picit régen volt, de ez az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit régen volt, de ez az egész nem hagyja békén az agyam, szerintetek túl sok voltam neki?

Figyelt kérdés

Szóval ezen a linken megtaláljátok a történetet.

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

Na és szóval... remélem, hogy van türelmetek ennyit olvasni. ... az történt, hogy a találkozónk előtt egy órával mondta le azzal, hogy nagyon-nagyon sajnálja, de nem tud eljönni, mert az anyukája mondta neki, hogy a nagyapja kórházban van, és be kell menniük meglátogatni. Ezt még mondjuk, hogy el is hittem volna neki, ha esetleg felajánl egy másik időpontot, de amikor én kérdeztem, hogy van-e máskor ideje, akkor szimplán nem válaszolt és azóta nem is beszéltünk.

És lehet, hogy szánalmas, de nem igazán tudok napirendre térni efelett, mert tudom, hogy egy 16 éves srác talán még nem gondol olyan komolyan ilyeneket, de furcsa volt ez a váltás, és az egyetlen magyarázat, ami felmerül bennem, hogy túl magabiztosan álltam ehhez az egészhez így kívülről nézve, és ez taszító volt neki.

És tudom, hogy csak szimplán el kéne engednem, de annyira lezáratlannak érzem ezt és nagyon szeretném vele ezt megbeszélni, főleg így, hogy minden nap látom suliban, és minden alkalommal amikor köszönünk egymásnak, érzek benne valami feszengést.

2018. jan. 15. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem menj oda, s konkrétan kérdezz rá. Tuti van olyan helyzet,amikor egyedül van valahol, ekkor szólítsd meg.
2018. jan. 16. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!