Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg akarnak verni. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nitrogenperoxid kérdése:

Meg akarnak verni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány, aki nagyon tetszik, minden nap beszélünk, de van barátja, tiszteletben tartom, de a minap eldurvult a helyzet, az történt, hogy a haverjaimnak írt a barátja, hogy mi a véleményük erről a csicskáról (rólam), azért utál engem, meg furcsának tart mert sokat beszélek a barátnőjével. Én megkaptam az üzenetet, és leírtam a lánynak. Ő is elítélte ezt az egészet, és összevesztek, de a srácra később ráírtam, hogy meg lehet ezt oldani erőszak nélkül, ugyanis ő kirakta facebookon liveba, hogy verőember toborzás, meg bejelölt egy haverja, és meg akarnak verni valószínűleg a nagyobb haverjaival, nagyon parázok, bár a haverjaim mellettem állnak, meg a lány is jelen pillanatban, de szegény nem is tudja mit csináljon. Mit tegyek? Nem verekedtem soha, mindig a békét kerestem.

13/F

2018. jan. 15. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hallottad azt a mondást, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap? ha kemény gyerek lenne, akkor rövid úton lerendezte volna. szerintem
2018. jan. 15. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Kis csicskalángos a gyerek :) aki valóban bántani akar az rövid úton elintézi (akár egyedül is) pampogás nélkül. Ne is foglalkozz vele. Te legyél másabb mint az ilyen tirpákok és semmi baj nem lesz :D ne vedd fel a kesztyűt.
2018. jan. 16. 05:40
 13/15 anonim válasza:
Hogy mit tegyél? Talán leszállhatnál az olyan lányokról, akiknek pasija van. Abba belegondoltál, te hogyan reagálnál, ha egy srác a te barátnődre nyomulna? De ha ez megér egy verést, akkor folytasd csak. Kicsit gondolkozunk már, emberek. Komolyan az az áldozat, aki más nőjét el akarja venni? Szép, hogy ide jutott a világ. Annak a srácnak mégis mit kéne csinálnia? Vigyorogni hozzá, hogy a barátnője többet beszél egy udvarlójával, mint vele? Persze az a srác is egy sz.rdarab, én inkább magam verném szét az ilyen csicskagyászokat, na meg a csaj is egy büdös nagy r.banc lehet, hogy ezt hagyja, gondolom még élvezi is, hogy küzdenek érte. Igazából tudod mit, kérdező? Neked drukkolok. Szerezd meg a csajt, jól összeilletek. Aztán hátha majd veled is ugyanazt csinálja, mint a mostanival.
2018. jan. 16. 10:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Én kifejtettem, hogy tiszteletben tartom a kapcsolatukat, nem erről szól az egész, hogy én rá szeretnék nyomulni.. De köszönöm a válaszokat, nem lettem megverve, csak szájhősködött a srác, ma beszéltünk, egész normális volt, csak beszart, hogy sokan kiálltak mellettem,meg nem is gondolom, hogy komolyan akarta a balhét.
2018. jan. 16. 18:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a srác nem egy IQ bajnok, ugyanis körülbelül kettes tanuló, minden szavának helyesírásába bele lehet kötni, tavaly jött az iskolánkba.
2018. jan. 16. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!