Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van akinek tetszik az ilyen fiú?
Figyelt kérdés
16 éves, 170cm, 70kg, zöld szemű, enyhén kigyurt.
Rocker , enyhén szólva emo stílusu hajjal, és általában feketében járok.
Nem cigizem és ritkán iszom
Kedves, romantikus,de visszahuzodo és kicsit félénk
2018. jan. 14. 23:15
11/17 anonim válasza:
Senkinek a véleményét nem kell elfogadni, főleg, ha baromságot beszél. ;)
Jómagam is rocker vagyok, mondjuk én az a fajta, aki megmondja a tutit, persze kulturáltan. :D
12/17 anonim válasza:
Waa ezt elkepzeltem es ah ideal*-*
16/L
13/17 anonim válasza:
#10: Magyarán rossz fiúkra bukó tucat lány vagy.
14/17 anonim válasza:
18 éves rocker lány vagyok.
Lehet bejönnél, de asszem túl züllött vagyok hozzád képest, úgyhogy irreleváns :D
Am f--szság, hogy valaki nem lehet rocker, ha visszahúzódó.
15/17 anonim válasza:
Nekem szimpatikus vagy, külsőre-belsőre A LEÍRTAK ALAPJÁN. Lehet, hogyha találkoznánk, más lenne a véleményem. De az egyik legszimpatikusabb tulajdonság számomra az, ha az illető tud helyesen írni. 15\L
16/17 Csengi_b válasza:
Nekem szipmpi vagy de ennel jobban meg kene ismernelek hogy biztosat mondjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!