Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hívnak bulizni?
Nekem is ugyan ez... ez lenne a trend...?
16f
Ez szerintem a legtöbb suliban így van. Én is valahogy a kettő között vagyok, de tanulni nem igazán szoktam, max az írásbeliket megírni, és ennyi. Itthoni tanulás nélkül is megvan a 4-es, ami nekem elég is. Így aztán szabadidőmben inkább játszok, leginkább multiplayeres játékokat, ahonnan vannak ismerőseim.
Lány mondjuk sajnos kevés játszik, de így is van lány ismerősöm is innen, és bár még nem találkoztunk, úgy néz ki, nyáron össze tudunk futni. Most csak arra akarok rávilágítani, hogy nem csak buliban lehet ismerkedni, és arra, hogy bár nem a valóságban ismerkedtünk meg, fogunk találkozni, és tartjuk a kapcsolatot már egy ideje.
Nem kell a többiek után menni állandóan, csináld azt, amit szeretsz, és majd jönnek maguktól az ismeretségek. Egyébként lehet ismerkedni pl. diákmunkán, vagy a közösségi szolgálaton is, illetve szinte bárhol. Én állatmenhelyen voltam közösségi szolgálaton, és ott is megismerkedtem több lánnyal is, bár velük azóta nem nagyon beszéltem. De ott akkor jól elvoltunk, nem volt senki antiszociális, szóval lehetett ismerkedni.
Még egy történet suliból, és a "menőkről":
Osztálykirándulás volt, szállás faházakban, kb három különbözőben a fiuk. Voltunk 4-en kb, akik nem szokták leinni magukat, a többiek viszont igen, és ez most is így volt, vittek piát, és estére csak mi maradtunk józanok. Volt aki bealudt a földön, pár lány vigyázott a szétesett fiúkra. A földön sár végig, mocskos, büdös volt náluk minden, üres üvegek a földön, stb.
A mi házunkban meg tisztaság volt, és egy jó társaság. Mellesleg vacsora után nekünk kellett eltakarítani mindent, mert a többiek nem nagyon bírtak lábra állni. Én addig sem jártam bulizni és inni, meg azóta sem voltam soha ilyen céllal, nem vonz. Osztálytársam meséli néha, hogy milyen volt mikor lehányta a falat, meg belelógott a haja a wc-be hányás közben, és nem értem, hogy ebben mi olyan jó :D
Ha erre vágysz, menj inni a "menőkkel", ismerkedj ott, de normális barátságokat ott nem tudsz kötni. Reggelre azt se fogják tudni ki vagy. Ne parázz ezen, legyél azokkal, akikkel Te szeretnél, csináld azt, ami neked jó, és a többi majd jön magától. :) Ismerkedni bárhol lehet, nem kell ahhoz buliba menni.
Megjegyzem inni szoktam én is, kicsit becsípve is voltam már, de részeg még sose. Mindig azt szoktam mondani, hogy ha innod kell egy társaságban azért, hogy jól érezd magad, akkor ott már bajok vannak :D
Bocsi hogy hosszú lett, remélem tudtam segíteni :D 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!