Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha már fél éve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már fél éve volt, hogy 'szakítottunk' (azaz lerázott) és még mindig nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Nagyon szerettem őt, és csak úgy lerázott azzal az okkal, hogy túl messze lakunk egymástól (élőben ismerkedtünk meg). Hetekig sírva aludtam el ez után. És most körülbelül fél év után sem tudom elfelejteni, pedig megpróbáltam mindent.. Próbáltam mást szeretni, haverokkal halmoztam el magam, megpróbáltam utálni őt, és megpróbáltam nem rá gondolni, stb... Mit tegyek? Kétségbe vagyok esve.

14/L

2018. jan. 13. 03:17
 1/2 anonim ***** válasza:

14 éves vagy. Az életed még csak ezután kezdődik, még nekem sem kezdődött el 20 évesen. Nekem is voltak álomba sírt éjszakáim, 3 különböző szerelem után, de most is várom, hogy az legyek majd valakibe és belém valaki.

Leszel még szerelmes, nagyon. Másba. :) Ne aggódj efelől egy pillanatig sem. Lehet nem holnap, lehet nem ebben az évben, lehet majd csak évek múlva.

Nyugtasson az a tudat, hogy nem szerethetett eléggé téged. Távolság és idő nem akadály egy igazi szerelemben. De azt tanácsolom, hogy ne menekülj másik szerelembe, mert át fogsz verni valakit, nem fogod szeretni és szakítasz, akkor ő fogja úgy érezni magát, ahogy most te.

Adj időt magadnak, szépen elkopik majd belőled az érzés, utána már csak majd fogod a fejed, hogy de hülye is voltam, erre pazaroltam az sok időt, energiát és érzelmet el.

Tudom, nehéz mondani, hogy csak is előre, ne nézz vissza, felejtsd el, de ez a legjobb, amit tehetsz. Az emberek ott követik el a hibát, hogy azért nem tudnak tovább lépni, mert igazából nem is akarnak. :)

2018. jan. 13. 15:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2018. jan. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!