Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Senki se bírja nagyon és ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki se bírja nagyon és ez fáj. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

szóvam van egy fiú aki nekem nagyon bejön,talán én is neki

mellettünk lakik egy várossal és hát ott nem nagyon szeretik meg nem is nagyon barátkozik kb mindig kimarad mindenből

és mi tök jól elvagyunk de félek ha elmondom a barátnőimnek hogy ki az akkor furán néznének rám

mit tegyek? szerintetetk számít hogy mit gondolnak a barátnőim?

2018. jan. 4. 23:12
 1/5 A kérdező kommentje:
most látom,bocsi hogy rossz kategória!
2018. jan. 4. 23:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg bejön, és akarsz tőle valamit, akkor mégis miért érdekel mit gondolnak mások? Lehet, hogy a barátaid, de ameddig nem egy drogos sorozatgyilkos a srác, addig nem mindegy kinek mi a véleménye róla?
2018. jan. 4. 23:27
 3/5 anonim válasza:

Előttem kommentelőnek igaza van.

Ne érdekeljen mások véleménye a fiúról! Nem ők választanak neked párt, nem az ő szemszögüket kell nézni!

2018. jan. 4. 23:49
 4/5 anonim válasza:

3. vagyok

még annyit írnék, hogy nekik ebbe nincs beleszólásuk.

2018. jan. 4. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz! Nehogy már a barátnők mondják meg, kivel járj!
2018. jan. 5. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!