Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire számítsak az első együtta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak az első együttalváskor?

Figyelt kérdés
Pár napja megkért a barátom, hogy aludjak nála, mivel a szülei sem lesznek otthon se a tesója, úgyhogy jól érezhetnénk magunkat. Én persze azonnal beleegyeztem. Gondoltam,hogy megnézünk egy filmet, meg ilyenek. De ahogy kicsit jobban belegondoltam, ő egy 18 éves fiú. Mások a szükségletei. Nem tudom mire számísak. Az intimitás még nem jött fel témának, pedig ideje lenne erről is beszélni. (14 éves lány vagyok, tudom tudom, bizonyára nagy a korkülönbség..nade most nem ez érdekelne) Voltatok ilyen helyzetbe? Tapasztalatok? Mire számítsak?

2017. dec. 27. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%
Jól gondolod, egy 18 éves fiúnak már más igényei is vannak...
2017. dec. 27. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, ha bízol benne, akkor ő is bízik benned (Legtöbb esetben) És még valamit, nem fog megdugni, ha szeret. Mert nem mindegyik 18 éves srác, csak dug! Érthető előző válaszadók?

Nem egy ösztön van, ami mondja 18 éves srácoknak, hogy betenni. Na mindegy, kérdező sok sikert neked, legyetek meg jól. 16/F Írj privátot, ha kell valami segítség.

2017. dec. 27. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:
31%

Akik 0%-ra lepontoztak, azok megvédik a lányt, ha valami probléma lenne?

Vagy fizetik a tartásdíjat?

Vagy csak annyit mondanak, hogy "bocsi, nem gondoltuk volna"?

Más farkával könnyű verni a csalánt!

2017. dec. 27. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Én azt mondom, hogy ha szeret a párod, akkor nem fog olyat erőltetni, amit te nem szeretnél, viszont ha esetleg bepróbálkozik nálad és nem hagyja abba akkor sem, ha te megkéred rá, akkor hagyd ott.

19/F, egy 15 éves barátnővel.

2017. dec. 27. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
89%
Szögezd le neki meg mielőtt átmész, hogy szex biztos nem lesz, már ha ez volt a szándéka.
2017. dec. 27. 15:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben egyetértek a 9. válaszolóval.
2017. dec. 27. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!