Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelentheti hogy tényleg szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Lényegében annyi lenne a kérdés, hogy van egy személy. Akire ha rá gondolok, akkor egyből mosolyoghatnékom van, érzem hogy egyből gyorsabban dobog a szívem. És a levegőt is, csak gyorsabban "tudom" venni. Voltam már szerelmes, de így még sosem éreztem..2017. dec. 27. 01:33
2/7 anonim válasza:
Vagy szerelem, vagy fellángolás. A kettő kózt a különbség hogy a fellángolás minimum pár nap, MAX 4 hónap alatt elmúlik a másik meg nemnagyon és inkább mélyebb érzelmek alakulnak ki.
4/7 anonim válasza:
Veszélyes az illető szívinfarktust és fulladást okoz az arc pedig görcsbe rándul.
Viccet félretéve igen valószínűleg szerelmes vagy belé de ezt csak te tudhatod biztosan.
5/7 anonim válasza:
Kérdező, szerintem is fellángolás, kivéve ha nem szerelem. De ha azt akarod, hogy ez ne múljon el, akkor próbálkozz nála. 16/F Írj privátot, ha kell segítség.
6/7 anonim válasza:
Lehet fellángolás is, nekem az szokott sokkal erősebb lenni, mint a szerelem, de mar megtanultam, hogy hogy különböztethetem meg a kettőt, igy nem esek tévedésbe. De simán lehet szerelem is.
7/7 anonim válasza:
Én fél éve érzek így valaki iránt.Azt hittem ez csak fellángolás de már látom hogy nem :(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!