Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mádár0218 kérdése:
Lányok, van hány ilyen van köztetek?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék hogy hány olyan lány van itt aki animéket néz és mellette gamer?
Kevés ilyen lányt ismerek, pedig nekem pl pont egy ilyen barátnő kéne, haza érek a melóból és kis közös játék anime nézést én mondjuk adnék, van még aki így van ezzel?
A többi dolog az már sexualitás részleg :D
18/F
2017. dec. 25. 22:19
1/6 Miss Endzsi válasza:
Szerencsére a barátom is szeret játszani, pedig nem néztem volna ki belőle, ahogyan ő sem belőlem. Így jókat tudunk szórakozni együtt.
20/L
2/6 anonim válasza:
Énénén szeretek játszani:):) meg anime nézésbe is benne lennék:D
19L
3/6 anonim válasza:
Nekem évfolyamtársam pont ilyen, csak kicsit szerintem fiatal hozzád ugyanis csak 14 éves
5/6 anonim válasza:
A legjobb barátnőm pont ilyen:) 18/L
6/6 anonim válasza:
Én csak a játék részt tudom "magamra vállalni" :DD 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!