Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóltak már be az utcán, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóltak már be az utcán, hogy csúnya vagy?

Figyelt kérdés
Mentem ki a suliból, mikor is pár végzős kint állt. Eddig még csak rám se néztek soha, most meg hirtelen megszólalt az egyik (aki hát nekem nagyon tetszett), hogy fhú, aztán köhintett egy-kettőt, és elfordult. Utána hallottam ahogy odasúgja a haverjának, hogy "azt nézd, de ronda". Önbizalmam romokban. Gyors léptekkel elmentem onnan, vissza se néztem, itthon pedig bőgtem. Suli utolsó napján történt, azóta ki sem merek mozdulni itthonról. Veletek történt már hasonló?

2017. dec. 24. 09:19
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szia! Nem tudom hány éves lehetsz. Én 14 éves vagyok. Nem igazán úgy öltözök mint a korombeli lányok, van amikor a suliba 3 - an ugyanabba a felsőben jönnek mert ez volt a legújabb kollekció a nem tudom melyik boltba stb... Én sem anyukám ruháit hordom, adok magamra, csinos szoktam lenni, de mégsem úgy mint ők. A fiú osztálytársaim rendszerint mondták / mondják, hogy csúnya vagyok. A koromnál egyébként többnek nézek ki, smink nélkül is. Viszont 18-20 éves fiúk sokszor udvarolnak, hogy hogy lehetek ilyen fiatalon ilyen szép, irigykednek a korombeli fiúkra...

Nagyon bunkó viselkedés volt ez a fiútól. Végzős létére nagyon éretlen. Normális érett fiú / férfi nem bánik így lánnyal.

Nincs olyan akit valaki nem tart szépnek.

2017. dec. 26. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Az emberek csicskák. Tegyél érte, hogy szépnek lásd amkit a tükörben látsz, akkor lesz önbizalmad, amitől pedig szép leszel magad számára is.

Hajrá <3

2018. jan. 2. 21:46
 13/16 anonim válasza:

Az emberek kegyetlenek tudnak lenni szokj hozzá és próbálj meg nem törődni vele az élet nem egyszerű, de ha felse veszed amit a másik rólad mond a hátad mögött akkor teljes és normális életet élhetsz másrészt az fickó is csak addig van elszállva magától még valaki nem tanít neki egy kis tiszteletet. :) Ne törődj mások véleményével minden ember szép és a belső szépség az igazán fontos aki másképp látja irigy vagy b*zi.

Tisztelettel - K. Richárd

2018. jan. 2. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Elárulom neked, hogy mi a szépség titka: Az, ha elhiszed, hogy szép vagy és dögös. Ha elhiszed magadról, akkor mindenki más is annak fog tartani. Engem is sokat bántottak általánosban, sosem kaptam egy jó szót se a külsőmre. Elkezdtem összeszedni magam (elkezdtem táncolni, amitől nagyon jól kezdtem magam érezni a bőrömben, és sok-sok önbizalmat adott), gimibe már teljes magabiztossággal mentem, és elhittem, hogy vonzó vagyok. Azóta látom, hogy megnéznek, és néha hallok beszédfoszlányokat. Menj, és mutasd meg azoknak a tuskókbak, hogy kit mertek lerondázni ;) Csak légy önmagad, és érezd jól magad a bőrödben! Minden lány gyönyörű, csak ki kell virágoznod! Egy kedves mosoly, és egy magabiztos testtartás csodákra képes. Én hiszek benned, és hiszem, hogy gyönyörű vagy.
2018. jan. 11. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, azt kifelejtettem, hogy természetesen ha meggondolja magát ez a "fiú", akkor se foglalkozz vele. Csak mert visszaolvasva kicsit olyan a válaszom, mintha arra buzdítanálak, hogy csábítsd el. Pedig ha már egyszer egy érzéketlen barom volt, és összetört téged, akkor nem érdemel meg egy ilyen lágy lelkű lányt. Persze az is benne van a pakliban, hogy okkal tette, amit tett, lehet, hogy megtudta, hogy bejön neked, és így akart visszautasítani, vagy pontosan, hogy piszkálni, mert máshogy nem tud közeledni feléd, de valójában igenis kedvel. Még ha az utóbbi is történt, akkor is le kell kakkantanj, mert csak egy éretlen kis buta fiú csinál ilyet.
2018. jan. 11. 22:48
 16/16 anonim válasza:

Hát, ha ennyit foglalkoznak veled, akkor ott te valamelyiknek bejössz.

Ha csúnya lennél észre se vennének.

2018. márc. 20. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!