Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a haverom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a haverom?

Figyelt kérdés
Haverom összejött egy lánnyal pontosabban az osztálytársával és privát chaten mennek a szivecskék meg minden más, de mikor az iskolában vagyunk akkor a haverom úgy viselkedik minta nem járnának vagy csak barátok lennének hagyja, hogy az osztálytarsak verbálisan szekálják (annyira durván nem, csak eléggé irritálják) a lányt, és csak tétlenül nézi. Mondtam neki többször is vagy próbáltam utalni rá, hogy miért nem védi meg legalább annyival, hogy odaszól a többieknek, hogy "ezt nem kéne mert ez már picit sok" vagy valami de nem, csak vállatvon és ennyi. Tényleg nem akarok beleszólni a kapcsolatukba csak picit fura, hogy ennyire elidegenednek egymástól nyílvános helyen. A srác és a csaj 14 évesek

2017. dec. 24. 03:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Puha pocs. Minimum szajba verne valakit .. Ezert nem kell kapcsolat kis fiuknak meg!
2017. dec. 24. 10:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Neki is csak azért kell a lány hogy menőzhessen máshol. Az iskolában meg fogadni merek,hogy tagadja. Ezek után még csodálkoznak az emberek,hogy a mai lányok idősebbekkel jönnek össze. A 14-15 éves fiúk csak az idősebb társaikat tudják utánozni és követni őket. Belőlük lesznek a "díszb*uzik, és csak a "d*ugás"-on jár az eszük ami náluk a hokizás...nem a haverodat akarom ezzel szekálni..de ez akkor is szánalmas..ha szeretné a csajt akkor megvédené...de ebből látszik,hogy csak kihasználja. Én a helyedben még csak a közelébe se mennék a srácnak...majd később a lány lelkét lehet ápolgatni...a haverod meg röhögcsél majd...*taps neki*
2018. jan. 3. 03:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat.
2018. jan. 3. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!