Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » LÁNYOK! Mit gondoltok arról...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mit gondoltok arról ha egy srác, , modell"?

Figyelt kérdés
Mármimt szokott néha modellkedni, és elég magas, izmos. Ezt ,hogy modellkedik néha, b*zisnak tartjátok vagy azért szobaállnátok vele? :D 16/f

2017. dec. 23. 09:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne, de csak ha majd mellettem nem kavarna fűvel fával:)
2017. dec. 23. 15:22
 12/15 anonim ***** válasza:
uu nekem nem akarsz festményhez modellkedni?
2017. dec. 23. 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:
A modell fefiak baba kukaccal rendelkeznek tobbnyire. Igy csak a szep izomat amolyan takaras.
2017. dec. 23. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Volt egy barátom, aki modell. A hangjával, külsejével bárkit megkaphatott. De csak azután derült ki, ki is valójában. Megjátszott volt minden téren.

Valójában nagyképű, uralkodó, kritikus, manipulátor. Csak más nőkről beszélgetett velem. Az önértékelésem a nullára csökkent anno.

Ha más modell nem ilyen, akkor szóbaállok velük. Nem a külső alapján ítélek. Akkor sem ezt tettem csak elvakított a megjátszott stílusa. Üdv!

2017. dec. 25. 14:26
 15/15 anonim ***** válasza:
miért ne kéne egy modellel szóba állni? és ez a b¤zizás olyan idegesítő. a modell fiúknak általában különleges az arcuk, vagy van bennük valami szokatlan (nem rossz értelemben)belsőleg nem tudom milyenek, de külsőre tuti minden lány szóba állna pl Presley Gerberrel (ő is modell)
2018. márc. 2. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!