Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bejövök a srácnak miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejövök a srácnak miért nem enged soha előre az ajtónál?

Figyelt kérdés
Tudom, nem ennek kéne a legnagyobb problémámnak lennie, de ez engem zavar. Aranyos és egyben udvarias dolognak tartom amikor a fiú előreengedi a lányt pl egy ajtónál. De ő sose teszi. Csak ha véletlen én érek oda hamarabb.Ha ő ér oda hamarabb akkor még csak meg se fogja az ajtót (visszacsapódós ajtó) mikor kimegy rajta, hanem felőle szerintem rám is csapódhatna.

2017. dec. 22. 15:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem tanult illemet. De lehet hogy szívatni akar. Több ötletem nincs. :D
2017. dec. 22. 15:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!:D
2017. dec. 22. 15:50
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy szivatni akar, mert o nem olyan.

Az meg hogy nem tanult illemet..hat nemtudom:D..de latni mar biztos latta, hogy a fiuk eloreengedik a lanyokat es ez nekik jol esik.. Ugyhogy nem ertem

2017. dec. 22. 15:54
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyenjogúság van és ezt a nők harcolták ki, meg még most is harcolnak érte. Az ajtónál is érvényt kell ennek szerezni.
2017. dec. 22. 15:57
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Attól függ. Ha bementek valahova, akkor a ffinak kell elöl mennie, nem a nőnek. De alapesetben ha simán csak hagyja rád csapódni az ajtót mert balfsz megfogni, akkor elég nyomi gyerek lehet. Bár ezt egyre többen csinálják, sajnos ez neveletlenség. Én biztos megkérdezném tőle, hogy: letörne a karod, ha megfognád az ajtót? Nincs ebben semmi, és hátha észbe kap. Mondjuk szomorú, ha ilyen szinten van valaki.

35N

2017. dec. 22. 16:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszodatat!:D

Az egyenjogusag es az udvariassag szerintem teljesen mas, nehany udvarias gesztus nagyon jol esik a lanyoknak/noknek a fiuktol (pl. meghivni a lanyt valamire, vagy vinni a taskajat ha nehez vagy csak eppen elore engedni pl egy ajtonal)

2017. dec. 22. 16:09
 7/11 A kérdező kommentje:

#5os! Koszonom a te valaszodat is!:)

Nem akarok neki beszolni, mert amugy nagyon aranyos srac..de lehet igazad van es meg kene emlitenem neki, hogy ez engem zavar.

2017. dec. 22. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Tahó szimplán.
2017. dec. 22. 17:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a te valaszodat is!:)

Orulok, hogy ezt mas is fontosnak tartja

2017. dec. 22. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:

én nagyon ki lennék akadva... az az alap hogy nem hagyja rám csapódni az ajtót. >:( ez a minimális odafigyelés szerintem nem csak akkor kell hogy meglegyen, ha tetszel neki, de pl ha én megyek suliba, vad idegen srácok is megfogják az ajtót hogy ne csapódjon rám.

szerintem tedd szóvá, vagy utalgass rá, hogy rájöjjön hogy nem kéne így mennie.

2017. dec. 23. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!