Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bejövök a srácnak miért nem enged soha előre az ajtónál?
Nem hiszem, hogy szivatni akar, mert o nem olyan.
Az meg hogy nem tanult illemet..hat nemtudom:D..de latni mar biztos latta, hogy a fiuk eloreengedik a lanyokat es ez nekik jol esik.. Ugyhogy nem ertem
Attól függ. Ha bementek valahova, akkor a ffinak kell elöl mennie, nem a nőnek. De alapesetben ha simán csak hagyja rád csapódni az ajtót mert balfsz megfogni, akkor elég nyomi gyerek lehet. Bár ezt egyre többen csinálják, sajnos ez neveletlenség. Én biztos megkérdezném tőle, hogy: letörne a karod, ha megfognád az ajtót? Nincs ebben semmi, és hátha észbe kap. Mondjuk szomorú, ha ilyen szinten van valaki.
35N
Koszonom a valaszodatat!:D
Az egyenjogusag es az udvariassag szerintem teljesen mas, nehany udvarias gesztus nagyon jol esik a lanyoknak/noknek a fiuktol (pl. meghivni a lanyt valamire, vagy vinni a taskajat ha nehez vagy csak eppen elore engedni pl egy ajtonal)
#5os! Koszonom a te valaszodat is!:)
Nem akarok neki beszolni, mert amugy nagyon aranyos srac..de lehet igazad van es meg kene emlitenem neki, hogy ez engem zavar.
Koszonom a te valaszodat is!:)
Orulok, hogy ezt mas is fontosnak tartja
én nagyon ki lennék akadva... az az alap hogy nem hagyja rám csapódni az ajtót. >:( ez a minimális odafigyelés szerintem nem csak akkor kell hogy meglegyen, ha tetszel neki, de pl ha én megyek suliba, vad idegen srácok is megfogják az ajtót hogy ne csapódjon rám.
szerintem tedd szóvá, vagy utalgass rá, hogy rájöjjön hogy nem kéne így mennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!