Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy végzős srác, de félek, hogy dagi vagyok hozzá?
Nem hiszem hogy lenne esélyed. Ő végzős,te meg kilencedikes így nem fog veled kezdeni szerintem.
Ne keseredj el amúgy, lehet valaki ilyen arányokkal is szép,ha jól oszlik el rarjtad (én is 75 kg vagyok 168 cm-hez, mégis elég "kapós" vagyok). Viszont akkor sincs jogod kritizálni azokat, aki 45-50-55 kilosan érzi jól magát.
Ahhoz viszont teljes mértékben van jogod, hogy eldöntsd, hogy érzed jól magad. :)
Mi az, hogy nem kell komolyan venni? Ez nem egy megfázás, ami három nap múlva úgyis elmúlik. Te jó ég!
És igenis, az anorexia nem szinonímája a soványságnak. Az, hogy valaki vékony nem jelenti azt, hogy anorexiás. És egy 75 kilós ember is lehet anorexiás, csak akkor még nem látszik. Az a soványság egy hosszabb folyamat eredménye.
#15 Ezt cáfolom 😂😂
Üdv.
Egy végzős 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!