Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a baratom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a baratom alltatot akar nekem adni karacsonyra, de en ezt nem szeretném? :/

Figyelt kérdés
Szoval kerdezte mit szeretnek karacsonyra, es utanna meg elkezdte mondani h van e nyuszi ketrecem meg hogy kerdezte anyum elerhetoseget es tuti nyuszit akar nekem venni de en ezt nem szeretnem. Tudom hogy halasnak kene lennem, es azis vagyok, de en nem szeretnék a szobámba nyuszit,mert mashol nem tudnam tartani:/ hogy mondjam meg ezt neki finoman?15l
2017. dec. 19. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elmondod, hogy nagyon kedves, hogy nyuszit akart venni neked, de sajnos nem alkalmas a lakásotok a nyuszi tartására.

De most komolyan, egy kapcsolatban nehogy már az okozzon sértődést, hogy megmondod, ha valami neked nem tetszik... az ilyen dolgok megbeszélése minden valamire való kapcsolat alapja.

2017. dec. 19. 11:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

" Figyelj XY, nem szeretnék karácsonyra állatot, ugye megérted?"

Amúgy minél előbb szólj neki mert már csak pár nap van...

2017. dec. 19. 11:21
 3/4 anonim válasza:
"Ha nyuszit szeretnel nekem venni, kerek hozza szakacskönyvet is, mert mast nem igazan tudnek vele kezdeni... de te eszed meg!"
2017. dec. 19. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Altatót olvastam először, mondom mi a halál... ezért fontos a helyesírás gyerekek. :D

Amúgy megmondod neki, hogy nem szeretnél, és kész.

2017. dec. 19. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!