Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, miért néz tovább a srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért néz tovább a srác ha visszautasított?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki eggyel alattam jár, de egyidősek vagyunk. Most jött a sulinkba és anyukám osztályába. Ráírtam facebookon és hamar el is kezdtünk beszélni és kiderült hogy nagyon jófej meg aranyos...aztán egyre jobban megismertük egymást és már a suliban is csak úgy odajött beszélgetni, mindíg mosolygott és mélyen nézett a szemembe amikor meglátott...aztán egyre közelebb kerültünk és egyik barátnőm mondta h tetszem a srácnak de van egy másik lány is és nem tudja mit csináljon, de ha akarok valamit lépjek...úgy volt utána hogy elmegyünk sétálni amit tök jól tervezgettünk és már azt hittem nyert ügyem van...erre egyik nap mentünk a sulival egy másik épületbe és ott félrehívott hogy beszélhetnénk e és mondta h itt a séta, és hogy szerinte ez nem lesz több mint barátság...:( mondta hogy szép vagyok meg aranyos és hogy biztos találok majd valakit, de annyira nem értem mert minden jel arra utalt hogy tetszem neki...aztan most is mosolyogva köszön meg még mindíg szemezik velem és volt ilyen sulis esemény és ott is hátrafordult és nézett, lánnyal meg nem látom szóval nem értem hogy akkor miért utasított vissza?

mi lehetett a baj? :/

2017. dec. 14. 19:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Valszeg azért néz tovább hogy magfigyelje hogy változott e azóta a kedved. Hogy nagyon megviselt e a dolog vagy sem
2017. dec. 14. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!