Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek ilyen zenéket?
Ami arról szól, hogy régen minden szép volt, és szerettél valakit, de mára már teljesen romlott lett, és csak undorodni tudsz tőle.
Vagy lehet külön-külön is, mondjuk egy nosztalgikus szám arról, hogy régen mennyivel szebb volt minden, vagy egy jelenleg utálkozós szám.
Vagy szimplán egy "rohadj meg" szám? :D
All falls down - Alan Walker
Ez kb arrol szol hogy amikor bucsut kell mondanod valakinek akit szeretsz/ szerettel, mert tobb fajdalmat okoz, mint boldogsagot, akkor is talpra allsz es jol leszel
A szoveg nem igazan aktualis most nekem, de a dal maga nagyon tetszik :)
Leander tényleg nagyon nagyon nagyon jó!! :333
Én ezeket ajánlom:
Nomy - I Love You Diane
majd
Nomy - I Hate You Diane
Bááár ha csak nem vagy egy pszichopata, aki azért haragudott meg valakire, mert elmenekült tőle amiért megölte a párját, akkor lehet nem fogsz együttérezni, mindenesetre tök jó kis számok. C:
Get Scared - Whore (recsegős a hangzás, lehet zavaró lesz, pedig nem lenne rossz, ha adnának a hangminőségre ><)
Like a Storm - Wish You Hell
Set It Off - Wolf In Sheeps Clothing (ez nagyon dallamos c:)
Three Days Grace-t ajánlom, elég sokszor dolgoznak fel szakításokat, amikben általában az ex a kötsög. :D
Hjajjjh és Hollywood Undead - Black Dahlia.
Ha lány vagy és női énekest akarsz a szakítás női szemszögéből, akkor nézz szét The Pretty Recklessnél és Halestormnál, nekik vannak nagyon jó számaik. :)
Sajnos már régen átléptem a teljes alterrock korszakon, így ezen kívül nem tudok túl sok érzelmes számot adni, de a "rohadj meg" számok a Death (és egyéb) Metálnak köszönhetően a szakterületem lett, így tudok ajánlani egy párat, amire élvezet arra gondolva headbangelni, hogy hogyan bangelnéd a headjét az útpatkába egy általad utált személynek :33 :D De azért megpróbálok nem túl durva bandákat összeszedni. :D
Szóval:
Cannibal Corpse
Cannabis Corpse
Slayer
Infant Annihilator
Impending Doom
Thy Art Is Murder
Chelsea Grin (ez lightosabb, itt talán szerelmes számokat is találsz, de nem garantálom :D)
Children of Bodom (Ez nagyon lightosnak számít, de ha metálszűz a füled, akkor pont ez kell a zúzós érzéshez)
Exodus (-||- <- ez egy macskaköröm yoo?!)
Ha szeretnéd átérezni milyen lehet a kötsög, megutált ember szemszöge, akkor hallgass Dynamite-ot/Landon Tewers-t (ugyanaz a személy két külön névvel), ő egy vérbeli faxfej, de iszonyat jó zenéje van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!