Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokára ír...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokára ír vissza?

Figyelt kérdés

Állítólag bejövök neki. De nagyon ritkán ír vissza azonnal. Vannak napok mikor ő keres. De ez ritka. Ha beszélgetünk akkor kb 10 perc mire visszaír (átlagosan). Van mikor folyamatosan beszélgetünk. Nem értem a gyereket.

Igazából én szeretem őt. Ezért le is rajzoltam. Amit persze elküldtem neki. Nagyon suépen megköszönte. Hízott a mája. De utána ugyan az ami eddig volt. Nem ír..

Előre is köszönöm a válaszokat!

Kellemes ünnepeket! 😇

2017. dec. 7. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Jól teszi direkt húzza az agyad . igazi giggolo aki tud játszani a magadfajta haszontalan interneten magánéletet élő semmirekellőnek :D annyira jókat nevetek xddd
2017. dec. 7. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos kedvel csak lehet, hogy nem mindig ér rá. Lehet, hogy elment enni vagy fürödni vagy lehet, hogy tanul vagy valami mást csinál.. Szerintem a 10 perc múlva vissza irás nem olyan rossz.. Van olyan, hogy órák múlva nem ir vissza de ez szerintem nem azt jelenti, hogy nem kedvel csak nem ér rá, nincs internete vagy valami más progija van! :D Ne aggódj ezen feleslegesen! :) Neked is kellemes ünnepeket! :)
2017. dec. 7. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy másokkal is beszélget közben, esetleg még házit ír közben, és nem pl a fész körül forog az élete, hanem azért böngészget egyéb dolgokat is, amik érdeklik, esetleg anyukája akar kérdezgetni tőle valamit, hogy pl mit főzzön holnap, vagy mikor kezdődik az edzés, vagy van-e kedve elmennie a Piroskáék bulijára, vagy holnap mosogasson el ő, mert ő későn ér haza, vagy esetleg pucolja meg a krumplit, esetleg akadozik a gépe és lassú vagy csak nem a leggyorsabb nemtom, nagyon sok féle oka lehet
2017. dec. 7. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
meg ha keres is téged, akkor nem vagy érdektelen egyértelműen a számára, de lehet amúgy, hogy tényleg másokkal is ír, és ha pl tényleg tetszel neki, akkor lehet, hogy nem akarja elszúrni, és esetleg nagyon megválogatja a szavait, akár annyira, hogy egy barátnőjét/haverját kérdezi, hogy adott dolgot hogy kéne pontosan megfogalmazni
2017. dec. 7. 23:06
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Képzeld,hogy nem az interneten élem a napjaimat.

Lehet,hogy nem hiszed el,de reggel 8-tól általában este 7-ig tanulok :)

A többieknek,meg köszönöm a hasznos válaszokat! :)

2017. dec. 8. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!